reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gratulacje [emoji1][emoji1][emoji1] dobrze, że potwierdził dziewczynkę [emoji16] a czemu robią echo? U mnie nikt mi nie proponował

f2w39n7303c24ozn.png
Bo jedna komora ( ale mogłam pomylić nazwę ) jest cienka niby serduszko śliczne , tak powiedział ale nie wiem czy nie chciał mnie straszyć , bo tak czy tak kazał zrobić. Dla własnego spokoju, bo trochę jednak się martwię..
Ile wasze dzidzie ważyły w 20/21 tygodniu?
Moja dzisiaj ( 20.4 tydz) wyszło ze waży 375 g i się zastanawiam czy to mało czy dużo
Moja wczoraj 20+6 TC. Ważyła 430g i lekarz powiedział , że to idealna waga na ten tydzień :) moja będzie duża , coś czuję. Po nas ..

reklama
A ja w szpitalu,a mialam miec piekny,dlugi weekend.
Po porannej toalecie zaczelam krwawic. Cala podpaska zywej krwi.
Teraz czekam na lekarza,bo wszyscy na sali operacyjnej na cesarce.
Ciagle cos..
Daj znać co u ciebie :(??? Trzymajcie się z maluszkiem

p19u3e3kwbileuh3.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wstałam z bólem pachwiny, który promieniuje na całą nogę. Nie boli tylko jak nie ruszam noga. Poruszanie się to masakra:/ to będzie to słynna rwa kulszowa? Miała któraś z Was może coś takiego?
Trzymam kciuki Taycia, żeby nie było to nic poważnego.

U nas na północy zero śniegowe, dużo słońca i mróz. Ja i tak przez tą nogę nie dam rady nigdzie pójść. Wzięłam dwa apapy póki co...

Jezu dziewczyny z podniecenia nie mogłam spać [emoji2]
Prawdopodobnie jutro kupię wózek. Koleżanka chce mi sprzedać Anex Sport kupiony rok temu, używany od czerwca ale tylko gondola, spacerówka nowa i do tego fotelik kiddy pro evolution 2 z bazą. Wszystko w stanie idealnym tylko za 1600zł. Sam fotelik z bazą to koszt koło 1000zł więc jestem praktycznie zdecydowana [emoji4] jak transakcja dojdzie do skutku to jutro wrzucam foty [emoji2] do tego mąż dzisiaj wraca i teściowa napiekła mi pyszności [emoji7] żyć nie umierać [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

W końcu przeczytałam....
Powalczyłam trochę z herbaciarkami, a potem położyłam się z telefonem, i usnęłam... Nieprzytomna jestem przez tą pogodę...

Ale chociaż skończyłam dwie herbaciarki :D
(pominę ponad 4h z wypalarką w ręce....)

Tak wyglądają :
(w środku to czarne to tablicówka ;))
74c14a2986815c426f4f630f6b3fdb76.jpg
8a7cd23bdefe2bfb880fe8d0e0e65d9f.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie wiem czym Ty nas jeszcze możesz zaskoczyć :D wyczerpałas wszelkie limity :D śliczne <3 a robisz na zamówienie ? :D hehe
Cześć dziewczyny. Ja czekam na męża ale im dzisiaj długo droga idzie wiec nie wiadomo na którą zjedzie
Niech zajedzie później a bezpieczniej. Mojemu odwołali busa jutro ze względu na pogodę właśnie
Piękna dziś pogoda [emoji16] choć zimno bo minus 4 a odczuwalne jeszcze chłodniej
1521271541-2193d829af31fcf2-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Ale fajnie, a u mnie zawierucha, śniegu po kolana, mróz :(
U nas też bez śniegu i słońce świeci ☺️
Zazdroszczę :(
Dzień dobry.
Bezsenna noc za mną. Skutek: kupiłam wózek[emoji3][emoji3][emoji3]taki jak na zdjęciu z białym dołem. Jak przyjedzie to wkleje zdjecia na żywo. Ale widzialamr go w.sklepie i skradł moje serce
07b8edfa09f07495b2952a2091b681a3.jpg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaaaa. Śliczny *.* Zakochałam się :D
A ja w szpitalu,a mialam miec piekny,dlugi weekend.
Po porannej toalecie zaczelam krwawic. Cala podpaska zywej krwi.
Teraz czekam na lekarza,bo wszyscy na sali operacyjnej na cesarce.
Ciagle cos..
Daj znać jak czegoś się dowiesz. Trzymam za was kciuki :* trzymaj się kochana :*:(

Siemka! My już po zakupach. Myślelismy że jak bedziemy w biedro o 7:15 to będzie spoko. Nic bardziej mylnego... Wszystkie kasy otwarte, kolejki strasznie dłuuuuuuugie, tłok że przejść cieżko a ludzie zakupów robili jakby na wojnę się szykowali....
Dziś będzię mnie chyba mniej, bo będziemy troche jeździć załatwiać różne sprawy, no chyba, że będzie mi gorzej bo...

mam biegunkę :( żeby było bardziej śmiesznie Ł wymyślił mi z tej okazji ksywke. Gotowe?
JOLCIA-STOLCIA

:(
Współczuję "atrakcji"... A pseudo [emoji23]

Myśmy też na zakupach, ale w makro na szczęście nie było tyle ludzi...
A potem pojechaliśmy do sklepu się poukładać na materacach [emoji23]
Ciężko się zdecydować, ale z kilkudziesięciu zostały 4, więc już postęp ;)
Następnym razem z 4 zostanie 1, i będzie można zamówić ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Witajcie dziewczyny.
Ale mi sie straszny sen snil [emoji20] Ze stracilam moje dzieciatko teraz na tym etapie i wracalam do pracy po l4. Pierwszy raz cos takiego mi sie snilo.
Na szczescie od razu po przebudzeniu coreczka dala o sobie znac[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Współczuję snu... Też takie miałam jakiś czas temu, ale że w snach jest często odwrotnie,to musimy wierzyć że nasze maleństwa będą zdrowe [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Wstałam z bólem pachwiny, który promieniuje na całą nogę. Nie boli tylko jak nie ruszam noga. Poruszanie się to masakra:/ to będzie to słynna rwa kulszowa? Miała któraś z Was może coś takiego?
Trzymam kciuki Taycia, żeby nie było to nic poważnego.

U nas na północy zero śniegowe, dużo słońca i mróz. Ja i tak przez tą nogę nie dam rady nigdzie pójść. Wzięłam dwa apapy póki co...
Rwa kulszowa.boli z tyłu nogi, bol idzie przez posladek, tyl uda, lydke do malego palca.u nogi. Jeśli ból zaczyna się w pachwinie idzie.przez biodro na udo to jest to ból spojenia lonowego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry