reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A ja w szpitalu,a mialam miec piekny,dlugi weekend.
Po porannej toalecie zaczelam krwawic. Cala podpaska zywej krwi.
Teraz czekam na lekarza,bo wszyscy na sali operacyjnej na cesarce.
Ciagle cos..

reklama
A unas tez szaro buro i ponuro. Na szczescie sniegiem popruszylo tylko delikatnie nad ranem i oby wiecej nie chcialo. Dlugo jeszcze ta zima bedzie? Ja juz wiosne chce :(
Rano wstalam polamana jak staruszka. Bola mnie miesnie, kosci, gardlo, katar mam. A tak sie ludzilam, ze mnie ominie to co dzieciaki mialy [emoji23]
Obiecalam sobie tez z tego wzgledu, ze nie robie dzis nic, tylko pogrzeje tylek pod kocykiem. Ale jak juz podnioslam z ziemi jeden klocek, umylam kubki po sniadaniu tak sie rozkrecilam i juz mam posprzatane wszystko :D procz mycia podlog, ale to zostawie narazie.
Wieczorem idziemy do kuzynki meza... Wszystko spoko, lubie ich, ale zazwyczaj w weekend jest u niej jej siostra. A z ta to juz jestem poklocona od kilku lat. Mam do niej ogromny zal, ze w jednej sytuacji potraktowala mnie jak scierke do podlog a nie czlowieka. I teraz sie zastanawiam jak ja sie tam odnajde... Chcialam zostac w domu, ale maz nalega zebym szla, bo rzadko gdzies razem wychodzimy. Wiec ide. Ale az sie boje.
Udawaj że jej nie ma,nie wchodzi w dyskusję ja tak robię ;)

A ja w szpitalu,a mialam miec piekny,dlugi weekend.
Po porannej toalecie zaczelam krwawic. Cala podpaska zywej krwi.
Teraz czekam na lekarza,bo wszyscy na sali operacyjnej na cesarce.
Ciagle cos..
O jeju co się stało,aż mnie ciary przeszły ? Badał Cię już ktoś ? Pisz jak tylko się czegoś dowiesz ,

Ja siedzę pije kawę nic nie robię ciasto woeczorem się zrobi[emoji23]
Ale na insta widziałam ze JustMe ostro jedzie w kuchni [emoji41]
Powiem wam ze tak się cieszę ze mam panią która przychodzi mi myć i sprzątać ja nie wiem jak miałambym ponad 200 m myć jak ja po zrobieniu zakupow padam tak mnie kręgosłup boli ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja siedzę pije kawę nic nie robię ciasto woeczorem się zrobi[emoji23]
Ale na insta widziałam ze JustMe ostro jedzie w kuchni [emoji41]
Powiem wam ze tak się cieszę ze mam panią która przychodzi mi myć i sprzątać ja nie wiem jak miałambym ponad 200 m myć jak ja po zrobieniu zakupow padam tak mnie kręgosłup boli ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też się cieszę ,ale ostatnio przychodzi co dwa tyg bi zawsze coś,a to chora a to chore dziecko ale tak czy siak dużo mi pomaga

@taycia a bolało Cię cos czy tylko ta krew na wkładce ?

Wlasnie nic mnie nie boli,ale krew nadal lekko leci.
Nie wiem od czego,bo ani nie przytulalam sie do Meza ani nie nosilam niczego ciezkiego.
Na razie sprawdzili serduszko Filipka i zrobili mi tosty,bo nawet nie zdazylam zjesc sniadania.
Polozna mowi,ze moze hormony,ale czekam na lekarza na badanie 'od srodka'.

Wlasnie nic mnie nie boli,ale krew nadal lekko leci.
Nie wiem od czego,bo ani nie przytulalam sie do Meza ani nie nosilam niczego ciezkiego.
Na razie sprawdzili serduszko Filipka i zrobili mi tosty,bo nawet nie zdazylam zjesc sniadania.
Polozna mowi,ze moze hormony,ale czekam na lekarza na badanie 'od srodka'.
Może jakaś nadżerka ? Trzymam kciuki napewno bedzie dobrze!!! Pisz jak się czegoś więcej dowiesz ,
O tosty smacznego ;)

reklama
Do góry