reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jeszcze czekam na męża, ale im się poślizg zrobił wypadek był na autostradzie i prawdopodobnie będzie dopiero ok 14

reklama
Wlasnie nic mnie nie boli,ale krew nadal lekko leci.
Nie wiem od czego,bo ani nie przytulalam sie do Meza ani nie nosilam niczego ciezkiego.
Na razie sprawdzili serduszko Filipka i zrobili mi tosty,bo nawet nie zdazylam zjesc sniadania.
Polozna mowi,ze moze hormony,ale czekam na lekarza na badanie 'od srodka'.
A z łożyskiem wszystko ok? Bo na tym etapie krwawienie to albo skracająca się szyjka, albo lozysko przodujące chyba, że jakaś nadzerka

A z łożyskiem wszystko ok? Bo na tym etapie krwawienie to albo skracająca się szyjka, albo lozysko przodujące chyba, że jakaś nadzerka

No niby na scanie pow mi ze lozysko sie podnioslo ,ale moze nadal lezy na przedniej scianie.
Mam nadzieje,ze szyjka sie nie otwiera.
Nadal mi leci,ale juz mniej na szczescie.
W dwoch poprzednich ciazach zadnych problemow,a w tej co nuz laduje w szpitalu.
Polozna powiedziala,ze moze hormony i pochwa jest b. ukrwiona,ale nie chce mi sie wierzyc az.

Jesteście nie do nadrobienia :D

Witam się dziś z Wami w 22tc !!:)
Kamil zostaje do wtorku, także nie wiem kiedy ogarnę tyle stron. Wczoraj około 600postow :o
Przymierzalam wczoraj sukienki i stwierdziłam, że jestem gruba :(
Mama i K chcieli mnie pocieszyć ale im się zbytnio nie udało :D mama : a tak gruba, Ty dopiero teraz zaczniesz tyc. Kamil: kochanie, Ty jesteś w ciąży, to jak ty chcesz wyglądać. ( Chwila zastanowienia ) wyglądasz ślicznie, tak jak należy, jak piękna kobieta w ciąży .

Potrafią podnieść na duchu :D
Mam nadzieję , że wszystko u Was dobrze, postaram się coś podczytac bo K pojechał załatwiać coś w sprawie wieczoru, dalej nie wiem gdzie idziemy :unsure: Miłego weekendu kochane :*****

2018316_215823411_768x1382.jpg

Załączniki

• 2018316_215823411_768x1382.jpg
    2018316_215823411_768x1382.jpg
    142,1 KB · Wyświetleń: 281

Kamil zostaje do wtorku, także nie wiem kiedy ogarnę tyle stron. Wczoraj około 600postow :o
Mama i K chcieli mnie pocieszyć ale im się zbytnio nie udało :D mama : a tak gruba, Ty dopiero teraz zaczniesz tyc. Kamil: kochanie, Ty jesteś w ciąży, to jak ty chcesz wyglądać. ( Chwila zastanowienia ) wyglądasz ślicznie, tak jak należy, jak piękna kobieta w ciąży .

Mam nadzieję , że wszystko u Was dobrze, postaram się coś podczytac bo K pojechał załatwiać coś w sprawie wieczoru, dalej nie wiem gdzie idziemy :unsure: Miłego weekendu kochane :*****

Zobacz załącznik 842856
Pięknie wyglądasz Mamuska

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No niby na scanie pow mi ze lozysko sie podnioslo ,ale moze nadal lezy na przedniej scianie.
Mam nadzieje,ze szyjka sie nie otwiera.
Nadal mi leci,ale juz mniej na szczescie.
W dwoch poprzednich ciazach zadnych problemow,a w tej co nuz laduje w szpitalu.
Polozna powiedziala,ze moze hormony i pochwa jest b. ukrwiona,ale nie chce mi sie wierzyc az.
Ale masz przodujace łożysko to z tego co wiem mimo, że nie zakrywa ujścia i się podniesie krwawienia są mozliwe. Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze

Zobacz załącznik 842856
Super wyglądasz

reklama
Do góry