reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Klaudia śliczne foty! Super że na wizycie wszystko ok i fajnie że byliście razem :)

Do tego jakieś szeleszczące dresy i będę jak typowy kibol :D

Wiesz co, miałam podobnie. W lodówce gdzieś na dole powinna być taka maleńka dziurka. Ona jest odpowiedzialna za odprowadzanie skraplacjącej sie wody. Ta woda czasem zaczyna śmierdziec własnie taką zepsutą rybą. Przetrzyj tamtą dziurkę porządnie patyczniem do uszy nasączonym jakimś alko. U Nas pomogło.
Jak nie to, to może po prostu jesteś w ciaży i wszystko wali zepsutą rybą? :D

Plus kołczan prawilności- przyda się na podręczne drobiazgi pomiędzy skurczami :D Jesuuuu widzę to hahahah :D

Dobra, wiem jaka dziurka, niemniej wytrzymam z moją zdechłą rybą jeszcze kilka dni, aż M. wróci ze szpitala, bo jak zacznę tam grzebać to na bank zakończy się to pawiem.....

reklama
@Jola92 a jak z tym odcięciem pod biustem czy niżej? Jaki rozmiar mierzyłaś?

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Mierzylam inną :( Tej nie bo jestem taka wielka że bałam sie ze sie w niej zaklinuję i spędze w niej resztę życia :(

Plus kołczan prawilności- przyda się na podręczne drobiazgi pomiędzy skurczami :D Jesuuuu widzę to hahahah :D

.
I sofiksy strachu co by stopy mi nie zmarzły :D A do kołczanu wrzucę niezbędnik typu czekolada i takie różne :D

reklama
Jestem przerażona tym ile właśnie wydalam w internetowej aptece a kupiłam tylko to co potrzebne:
-podkłady poporodowe
-majtki poporodowe
-wkładki laktacyjne
-nakładki na brodawki
-krem z lanoliną do brodawek
-tantum rosa-
-podkłady ceratkowe do przewijania
-octenisept
-gaziki jałowe
-grzebien z włosiem naturalnym
-emolient do kąpieli
-krem do ciałka i twarzy (just in case)
-termometr do wody
-termometr do ciałka
-sudocrem
-bepanthen
-sól fizjologiczna
-aspirator do noska
-ręczniki po kąpieli
-cienki kocyk

Zapłaciłam 570 zł :O
A muszę z takich rzeczy kupić jeszcze laktator i zestaw butelek. Nie wspomnę o rzeczach typu materacyk, fotelik, bujaczek, mata itp...
Dokladnie. Takie najpotrzebniejsze rzeczy tyle kpsztuja, ze to przeraza. A co tu mowic o jakis zachciankach[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry