reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zamiast podkładów i majtek poporodowych w których bede sie czuła jak w pampersach wolałabym kupić kolejną parę butów... :D
Haha, no ale dzifzius wart wyzeczen[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hahaha [emoji16] i same będZiemy sobie sutki stymulowac by produkowac oksytocyne? I brać olej z wiesiolka i chodzić po schodach w te i spowrotem? [emoji16][emoji16] aj żeby to nam jeszcze coś dało... Moja siostra tydzień oksytocyne dostawała i mimo tego leżała i lezala... Ja miałam być z lutego a ur się 12marca, siostra miała być że stycznia jest z 7 lutego a druga z czerwca a jest z 11 lipca [emoji23] moje siostry też tak rodzą jak moja mama... Chyba od kad ciąża będzie już donoszona faktycznie zacznę naturalnie wywolywac

f2w39n7303c24ozn.png
O matko to faktycznie kazda jedna[emoji6] Moze jednak Ty bedziesz tym wyjatkiem od regoly[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wow, piąteczek a tu produkcja pełną parą.. :D Czyżby przez ten śnieg..? ;)

Dziewczyny, tak czytam o tym braku przyjaciół wokół.. Kurcze, nie wiem od czego to zależy... :/ ja mam naprawdę wypróbowane 4 przyjaciółki, 2 od czasu studiów, 2 poznane później i sprawdziły się we wszystkich sytuacjach, plus teraz przy chorobie M. okazuje się że mamy duże grono naprawdę super znajomych.. strasznie to doceniam...

Bardzo ładnie to ujęłaś :D Dla mnie te parte to już była mega ulga mówiąc szczerze, @nagini84 dobrze to opisała :)

Miałam za pierwszym razem taką fazę że jednego dnia obejrzałam z 20 porodów na YT i myślałam że umrę. Później już ani nic nie oglądałam ani nie czytałam... aż do porodu :D

@malina_11, nie przejmuj się, ja zdałam za 4 razem chyba... a jeżdże już 18 lat i bardzo lubię. Kciuki będą.

Oplułam się :-D:-D:-D:-D

@Margana, boszzz... współczuję.. doczytałam że mąż ogarnął, ale serio masz babo "przesrane".

@Darka83, Tobie też współczuję strasznie :/ słaba perspektywa, mam nadzieję że do tego nie dojdzie..

Hahahhah :D Słodziaki :D Jakby to dziecko kiedyś zobaczyło.... ;)

Fionka :D Oplułam się po raz drugi :-D:-D:-D

Ja byłam w pierwszej ciąży i co do porodu to ni chu chu nie przydały mi się te wskazówki, ale przygotwała mnie mega na "życie z noworodkiem", często są elementy pierwszej pomocy, omawiają nastawienie psychologiczne i emocje- nie tylko poród i zmianę pieluchy. No i moim zdaniem bezcenne dla świeżych tatusiów- nie powie Ci potem że nie wie jak coś zrobić. Ja polecam.

Yyyyyyyy... myślisz że poczytasz? :) No i z suszarką to też możesz przemyśleć czy na lipiec konieczna ;)

Jak się nie ma co się lubi... :) Kuboty sobie kup :D Przydadzą się w komplecie do majtek :D
Co do tej ulgi przy partych to ja akurat nie moge tego powiedziec. W ogole to po Twoim wpisie zaczelam sie zastanawiac kiedy ja ulge poczulam i jakos nie potrafie tego sprecyzowac[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry