reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Link do: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia L/XL
Chyba taka na ramiączkach lepsza do porodu prawda? Czy lepiej kupić taką z flizeliny lub czegoś podobnego?
Na ramiączkach lepsza. Fizelina jest okropna. Nie oddycha, klei się do ciala, jest sztywna. Najlepsze coś z bawełny. Wiele kobiet rodzi w ogromnych bawelnianych t-shirtach. Po porodzie raczej do smieci idzie bo ciężko doprac.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy was też pada śnieg [emoji300]??? :o

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Na szczęście "tylko" deszcz, ale jest paskudnie :(
Siedzę w domu i grzeję się wypalarką [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na ramiączkach lepsza. Fizelina jest okropna. Nie oddycha, klei się do ciala, jest sztywna. Najlepsze coś z bawełny. Wiele kobiet rodzi w ogromnych bawelnianych t-shirtach. Po porodzie raczej do smieci idzie bo ciężko doprac.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle oświećcie mnie :p Jak to wszystko przebiega, gdy mały się urodzi to dają mi go na brzuch na tą koszulkę czy jakoś ją podwijam czy ściągam, czy jak to jest?

A tak na marginesie... Co można podczas biegunki w ciąży na zatrzymanie???? Coś mnie chyba dopadło od rana... :( dosłownie nie wychodzę w WC... :/ a brzuch boli strasznie :/

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurde Kinga miała jakiś super środek napisz do niej

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nigdy nierozumialam jak ktoś mówił, że nie ma pracy i jestem zdania że jak ktoś chce to bedzie pracował zawsze tylko niektórym się poprostu nie chce albo odrazu chcieliby być dyrektorami [emoji4]

Ja rozumiem tylko w wypadku naprawdę wąskiego grona osób - np jak ktoś jest chory, ma ograniczenia, które dyskwalifikują w większości prac, itd...

Np mama pracowała swego czasu z dziewczyną, która przez wiele lat pracowała w archiwach, a potem zaczęła mieć poważne problemy z klaustrofobią... Albo np ktoś, kto całe życie pracował, ale potem się okazało, że z powodu kręgosłupa niebardzo może siedzieć (a już na pewno nie tyle godzin...) - wtedy robi się problem, zwłaszcza jak ktoś jest w wieku 50+, no ciężko się przekwalifikować itd...

Ale jak już pisałem, to margines, a większości naprawdę się nie chce....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja rozumiem tylko w wypadku naprawdę wąskiego grona osób - np jak ktoś jest chory, ma ograniczenia, które dyskwalifikują w większości prac, itd...

Np mama pracowała swego czasu z dziewczyną, która przez wiele lat pracowała w archiwach, a potem zaczęła mieć poważne problemy z klaustrofobią... Albo np ktoś, kto całe życie pracował, ale potem się okazało, że z powodu kręgosłupa niebardzo może siedzieć (a już na pewno nie tyle godzin...) - wtedy robi się problem, zwłaszcza jak ktoś jest w wieku 50+, no ciężko się przekwalifikować itd...

Ale jak już pisałem, to margines, a większości naprawdę się nie chce....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokladnie. Ja po skończonej szkole na następny miesiąc już pracowałam a mam takie koleżanki które do dziś "nic nieznalazly "[emoji1]

Cześć dziewczyny, czy ktoras z was miała białko w moczu? Ciśnienie w normie, obrzękow brak...
No i czy wy też tak szybko się meczycie? Dostałam zadyszki przy goleniu nóg, to samo przy wejściu po schodach na 1 piętro

Napisane na SM-T813 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do białka - na szczęście nie...
A jeśli chodzi o męczenie się, to nie tak jak piszesz, ale po wejściu na 3 piętro mam trochę przyspieszony oddech, i trochę "czuję", że weszłam, więc różnica jest olbrzymia (we wrześniu biegiem na 10p bez większej zadyszki, itd...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry