kinga30
Fanka BB :)
Nie jesteś debilem, ale jako postronny obserwator mówię, Ci wyglądasz ekstrawidzialam sie dzis nawet fote zrobilam z okazji 24 tyg jestem debilem wiem... to hormony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jesteś debilem, ale jako postronny obserwator mówię, Ci wyglądasz ekstrawidzialam sie dzis nawet fote zrobilam z okazji 24 tyg jestem debilem wiem... to hormony
Super, ale będzie mieć piękne gniazdkoPomiary trwają
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ta pierwsza fajna, gdzie ja znalazłas?Dziewczyny patrzałam sobie właśnie na rozpiskę rzeczy do porodu z mojego szpitala i jest pkt "dla mamy" - wygodna nocna bielizny umożliwiająca karmienie piersią ( 3 sztuki w tym jedna do porodu) czyli jak dobrze rozumiem to chodzi o koszule tak? Jaka do porodu najlepiej? Bo chce kupić po jednej takiej, czy lepiej wziąć taką na napy?
Zobacz załącznik 842698 Zobacz załącznik 842699 Zobacz załącznik 842700
Herbate mięta, rumianek, melisa, probiotyk, węgiel a jak coś mocniejszego to Loperamid można 8 na dobęA tak na marginesie... Co można podczas biegunki w ciąży na zatrzymanie???? Coś mnie chyba dopadło od rana... dosłownie nie wychodzę w WC... :/ a brzuch boli strasznie :/
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Link do: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia L/XLTa pierwsza fajna, gdzie ja znalazłas?
Polecam loperamid mi od razu pomógłHerbate mięta, rumianek, melisa, probiotyk, węgiel a jak coś mocniejszego to Loperamid można 8 na dobę
Mam i szczerze żadna rewelacja. Po prostu opisane przekladki na dokumenty.macie segregator mamy ginekolog jestem w ciazy??? jakies opinie, polecacie ?
Ja mam bardzo lubię bo jest wszystko posegregowanemacie segregator mamy ginekolog jestem w ciazy??? jakies opinie, polecacie ?