reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny patrzałam sobie właśnie na rozpiskę rzeczy do porodu z mojego szpitala i jest pkt "dla mamy" - wygodna nocna bielizny umożliwiająca karmienie piersią ( 3 sztuki w tym jedna do porodu) czyli jak dobrze rozumiem to chodzi o koszule tak? Jaka do porodu najlepiej? Bo chce kupić po jednej takiej, czy lepiej wziąć taką na napy?

d6977c2443a59c715ff2dfa200bc.jpeg
M_renderka_slot1_v1.jpg
M_renderka_slot1_v2.jpg

Załączniki

• d6977c2443a59c715ff2dfa200bc.jpeg
    d6977c2443a59c715ff2dfa200bc.jpeg
    61,6 KB · Wyświetleń: 233
  • M_renderka_slot1_v1.jpg
    M_renderka_slot1_v1.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 228
  • M_renderka_slot1_v2.jpg
    M_renderka_slot1_v2.jpg
    61,5 KB · Wyświetleń: 224
A tak na marginesie... Co można podczas biegunki w ciąży na zatrzymanie???? Coś mnie chyba dopadło od rana... :( dosłownie nie wychodzę w WC... :/ a brzuch boli strasznie :/

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny patrzałam sobie właśnie na rozpiskę rzeczy do porodu z mojego szpitala i jest pkt "dla mamy" - wygodna nocna bielizny umożliwiająca karmienie piersią ( 3 sztuki w tym jedna do porodu) czyli jak dobrze rozumiem to chodzi o koszule tak? Jaka do porodu najlepiej? Bo chce kupić po jednej takiej, czy lepiej wziąć taką na napy?

Zobacz załącznik 842698 Zobacz załącznik 842699 Zobacz załącznik 842700
Ta pierwsza fajna, gdzie ja znalazłas?

A tak na marginesie... Co można podczas biegunki w ciąży na zatrzymanie???? Coś mnie chyba dopadło od rana... :( dosłownie nie wychodzę w WC... :/ a brzuch boli strasznie :/

p19u3e3k0fqbbana.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Herbate mięta, rumianek, melisa, probiotyk, węgiel a jak coś mocniejszego to Loperamid można 8 na dobę

reklama
Do góry