reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To leżymy razem [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty też? Ja wychodzę juz szyjka długa zamknięta wszystko ok. a wyje jak głupia z radości [emoji1]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
@kinga30 te sny w ciazy nas wykoncza. Mi dzisnsie snilo ze dziewczynke urodzilam...gdzies tam pojechalismy na wakacje. A ona taka malusia byla wcalennie upominala sie o jedzenie czy przewiniecie,a ja zapomnialam ze ona jest i na drugi dzien dopiero ja nakarmilam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam kiedyś podobny sen tzn też dziecko się nie uppminalo i ja się zachowywalam jak bym w ogóle o nim zapomniała...

f2w39n7303c24ozn.png

Melduje się i ja wczoraj spałam od 17-19 potem od 21-6 rano mam taki spadek formy

Dziś oficjalnie zaczęłam 24 tydz i brzuch mam jak dynia ...
wczoraj miałam znów dola z powodu tej zatrzymującej się wody

Ola wózek zajeb... i kolejny raz się przekonałam [emoji4]

Wczoraj kupiłam ta pokrzyw do picia w sklepie zielarskim i gadałam tam z babka i ona mówi ze nie zaleca się ponieważ nie ma żadnych badań w ciazy i skutkach picia ale tak jest z wszystkim generalnie lekarze nie widza przeciwwskazań bo pokrzywa to naturalne zioło woec jedna dziennie szklanka naprwno można wiec kupiłam bo moj lekarz tez mi powiedział żebym Piła ta pokrzywe

Odebrałam dziś wyniki bo mam wizytę o 16:15
HIV nie mam
Kiły nie mam
Krew dobra
Mocz super
Posiew dobry okaz zdrowia [emoji23]
Ale mam pytanie o toxo możecie rzucić okiem bo ja kompletnie się nie znam na wynikach
A nie chce szukać info na necie i głupot czytać
1521185161-6f703c6c12edd834-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj no to faktycznie spadek formy :p Może to przesilenie wiosenne? :D Wózek jest super, zdjęcia tego aż tak nie oddają :)

@SzczęśliwaCiężarna Wszystkiego najlepszego Jeszcze raz :D

* Połówkowe dzisiaj !:D trzymajcie kciuki :):*
Miłego Dnia !:):*
Trzymam [emoji110] Ciekawe czy potwierdzą Wam córeczkę :)

Toxo wyszła dobrze Kochana :) nigdy jej nie miałaś i teraz też nie masz

f2w39n7303c24ozn.png
Ja też się na tym nie znam, więc jak będę powtarzała to też się zwrócę o pomoc :D

Śliczny !:) Doczekalas się :*
Dziękuję :*

Dzięki :)
Wszystkiego naj :*

Oj no to faktycznie spadek formy [emoji14] Może to przesilenie wiosenne? :D Wózek jest super, zdjęcia tego aż tak nie oddają :)

Trzymam [emoji110] Ciekawe czy potwierdzą Wam córeczkę :)

Ja też się na tym nie znam, więc jak będę powtarzała to też się zwrócę o pomoc :D

Dziękuję :*

Dzięki :)
Wszystkiego naj :*
Ja miałam urodZiny 12 marca i wszystkim przyniosły szczęście na wizytach i specjalnie dla Klaudii obchodzę dziś po raz drugi bo ma prenatalne heheh i tak się z nią śmiałam, że jak mi w piątek życzenia złoży to wyniki będą jak trzeba [emoji16] ja miałam podejrzenie toxo (ale na szczęście nie mam tylko mam taka naturę, że wynik mam niejednoznaczny) i dlatego wiem jak czytać :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry