reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Rzucił się komuś w oczy album na zdjęcia 13x18? Taki jakiś tańszy :)
Nie widziałam :(
Ale może taki rozmiar uniwersalny? W sensie do przyklejania zdjęć..?

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@kinga30 te sny w ciazy nas wykoncza. Mi dzisnsie snilo ze dziewczynke urodzilam...gdzies tam pojechalismy na wakacje. A ona taka malusia byla wcalennie upominala sie o jedzenie czy przewiniecie,a ja zapomnialam ze ona jest i na drugi dzien dopiero ja nakarmilam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dziewczyny mlyn troche w domu....nadganiam bo pilna do D do pracy wiec zagladam tylko a czasu brak. Zawoze dzieci do szkoly wracam jem sniadanie...i siadam do roboty...pozniej obiad odbieram lekacja i znow.

@olaaa7 mam nadzieje ze dzis dotrze...od wczoraj wisi status wysylanie z warszawy. Wiec dzis powinien byc a jezeli nie to dopiero w poniedzialek.

Fajnie jakby dzisiaj dotarł :)

Ola piekna limuzyna dla synka.

Dziękuję :)

Śliczny jest :D [emoji106]

Mam nadzieję, że się będzie dobrze spisywał :)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też mam taką nadzieję :) Nie spotkałam się z opinią żeby ktoś nie był z niego zadowolony, więc mam nadzieję, że nie będę pierwsza :D Na żywo jest jeszcze ładniejszy :p

ola, z rossmana różowe też chwalą Babydream, Extra Sensitive

Melduje się, maluch zdrowy i wymiarowy wszystko w porządku i waży 411 gram ułożony miednicowy więc rączki i nóżki razem
Super, że wszystko jest w porządku :) Dziękuję, już dopisuję je do swojej listy :)

Na pewno gondolę tak można wpiąć, reszty nie wiem, nie sprawdzałam... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Spacerówkę też ale właśnie nie pomyślałam o foteliku. Ale nic, wrócę do domu i sprawdzę :D

reklama
No i nadrobiłam ;)

To teraz trochę o mnie ;) [emoji15]

Wczoraj znowu pobierałam krew, wyniki niezłe, nie grozi mi anemia itd, ale gorsze trochę niż miesiąc temu :(
Niestety odbiło się trochę na nich... Zatoki, przez które leżałam bez siły na cokolwiek, dołki psychiczne itd, bo po pierwsze same w sobie źle wpływają, a po drugie słabo mi wtedy szło jedzenie - jadłam mniej i gorzej niż normalnie... Ale już obiecałam Hani, że doły dołami, skaczące hormony itd, ale będę się pilnowała z jedzeniem, nawet jak mi się nie będzie chciało itd, albo będę miała doła, to i tak będę grzecznie jadła....

Trochę posiedziałam u mamy, potem wizyta u endokrynologa - tsh trochę poszło w górę, ale że to może też być skutek zatok itd, to kontrola za 4 tygodnie, i wtedy się okaże, czy zwiększamy dawkę leków czy spadnie trochę...

A potem pojechałam do kuzynki :D
Wróciłam do domu trochę obładowana - zostałam szczęśliwą posiadaczką wózka (implast driver) - 2w1, tzn dość spora gondola i spacerówka ;) kolor niby granatowy, dla mnie bardziej stalowy, ale całkiem ładny, wcześniej w nim jeździła dwójka od kuzyna ;) Ale stan idealny :)
Fotki będą (gondoli, bo spacerówka ciężka, a ja nie mam podnosić...), ale trochę później.... Z wad - trochę ciężki, ale z drugiej strony nie planuję go nigdzie nosić itd. Biorąc pod uwagę, że generalnie nie będzie zbyt dużo używany, to na pewno wystarczy aż nadto :D
Do tego parę drobiazgów, jak np bardzo fajny otulacz na wzór (nie będę musiała się zastanawiać, jakie wymiary, czy gdzie rzep, tylko odrysuję po prostu wykrój), nosidełko, takie coś pomiędzy chustą a nosidełkiem dla maluszka, itd ;)
A w przyszłym tygodniu wizyta u przyjaciółki, gdzie czeka na mnie komplet ubranek po jej córeczce (wyrasta właśnie z 68, więc będę miała komplet 56 i 62, a później większe - między dziewczynami będzie 10 - 11 miesięcy różnicy ;))

Aha, i wybieram się w niedzielę na wykład dla przyszłych mam: Link do: MAMA WIE Katowice - Szkolenia w Katowicach, 18.03.2018 - Evenea
Ponoć bardzo fajne, i warto iść - jest to w centrum Katowic, kosztuje 14zł, więc jak ktoś jest z "okolicy" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry