olaaa7
Fanka BB :)
Super! To czekam na fotki bryki dla HaniNo i nadrobiłam
To teraz trochę o mnie[emoji15]
Wczoraj znowu pobierałam krew, wyniki niezłe, nie grozi mi anemia itd, ale gorsze trochę niż miesiąc temu
Niestety odbiło się trochę na nich... Zatoki, przez które leżałam bez siły na cokolwiek, dołki psychiczne itd, bo po pierwsze same w sobie źle wpływają, a po drugie słabo mi wtedy szło jedzenie - jadłam mniej i gorzej niż normalnie... Ale już obiecałam Hani, że doły dołami, skaczące hormony itd, ale będę się pilnowała z jedzeniem, nawet jak mi się nie będzie chciało itd, albo będę miała doła, to i tak będę grzecznie jadła....
Trochę posiedziałam u mamy, potem wizyta u endokrynologa - tsh trochę poszło w górę, ale że to może też być skutek zatok itd, to kontrola za 4 tygodnie, i wtedy się okaże, czy zwiększamy dawkę leków czy spadnie trochę...
A potem pojechałam do kuzynki
Wróciłam do domu trochę obładowana - zostałam szczęśliwą posiadaczką wózka (implast driver) - 2w1, tzn dość spora gondola i spacerówkakolor niby granatowy, dla mnie bardziej stalowy, ale całkiem ładny, wcześniej w nim jeździła dwójka od kuzyna
Ale stan idealny
Fotki będą (gondoli, bo spacerówka ciężka, a ja nie mam podnosić...), ale trochę później.... Z wad - trochę ciężki, ale z drugiej strony nie planuję go nigdzie nosić itd. Biorąc pod uwagę, że generalnie nie będzie zbyt dużo używany, to na pewno wystarczy aż nadto
Do tego parę drobiazgów, jak np bardzo fajny otulacz na wzór (nie będę musiała się zastanawiać, jakie wymiary, czy gdzie rzep, tylko odrysuję po prostu wykrój), nosidełko, takie coś pomiędzy chustą a nosidełkiem dla maluszka, itd
A w przyszłym tygodniu wizyta u przyjaciółki, gdzie czeka na mnie komplet ubranek po jej córeczce (wyrasta właśnie z 68, więc będę miała komplet 56 i 62, a później większe - między dziewczynami będzie 10 - 11 miesięcy różnicy)
Aha, i wybieram się w niedzielę na wykład dla przyszłych mam: Link do: MAMA WIE Katowice - Szkolenia w Katowicach, 18.03.2018 - Evenea
Ponoć bardzo fajne, i warto iść - jest to w centrum Katowic, kosztuje 14zł, więc jak ktoś jest z "okolicy"
![]()
Ja swojego czasu (parę lat temu) chorowałam na model Bolder