reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak sobie tatuś słucha co się dzieje u malucha <3
1521055094-b9f5b05ec869263e-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Rozrysowałam sobie w końcu te szafy :p raczej nagryzmolilam :D ale wiem gdzie wieszaki, gdzie półki :) tylko na przedpokoju jeszcze nie za bardzo mi się podoba. Po bokach od góry do dołu póki, oo środku u góry półka po środku wieszaki na dole buty i po boku znowu półki. Wydaje mi się że lepiej więcej półek. Bo ja i K dużo kurtek, nie mamy a lepiej więcej miejsca mieć na ręczniki, pościel, koce itp ?:p tylko te półki u samej góry mi się nie podobają bo szafa będzie do sufitu i znowu grzebać na stołku do samego tyłu , nie lubię tak :/ najwyżej bede tam chowała coś w pudełkach, żeby lepiej było mi wyciągać ..

Ja w pierwszej 30 kg [emoji23]
Ciekawe ile w pt wyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety tą ciążę zaczęłam mając prawie tyle kg co w tamtej w 9m więc teraz muszę wagi pilnować. Ale nie są to kilogramy, które zostały po 1 ciąży bo tamte 23 kg prawie w całości zrzuciłam. One są efektem, siedzącej pracy, stresu i prawdopodobnie niezdiagnozowanych wczesniej problemów z tarczycą. Więc po urodzeniu oprócz powrotu do wagi sprzed ciąży mam jeszcze 20 kilo do zgubienia [emoji33]. Liczę na pomoc małego ssaka i codzienny nordic wózking :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wizytę jutro i az się boję wejścia na wagę. Nie.chce nawet o tym myśleć.
Mam dzise bardzo zły dzień. Całe popoludnie przeplakalam. Wiem, że to hormony ale nic nie poradzę. Przejrzałam szafę i okazało się że w.sumie w nic się nie mieszcze. I płacz. Na zakupy nie mam ochoty bo czuję się jak wieloryb. We wszystkim wyglądam jak słoń i mam jeszcze gorszy nastrój niż przed. Zawsze hiperaktywna teraz wysiaduje kanapę. Ech dół do potęgi dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Biedna.. jutro będzie lepszy dzień :**
Ja bym Cię chętnie wyciągnęła na zakupy :)
Własne dzieciatko zawsze jest piękne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Najpiękniejsze :):):)
Ja w pierwszej 30 kg [emoji23]
Ciekawe ile w pt wyjdzie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie wiem jak mam mówić i rozumieć swoją wagę..
* Zaczęłam z wagą 65.
* Do 16 ważyłam 59/60.
* W 20 ważę 65.

Do góry