reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A co modelki pozują od tylu? [emoji23] jak narazie udawało się zobaczyć profil chociaż [emoji16] i czesto łapka przy buzi [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahaha chodziło mi o to , że może będzie sama chętnie pozowala bez konkretnych próśb czy obietnic [emoji23] [emoji23] [emoji23]ale mnie to rozbawiło modelki pozuja od tylu [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klaudia no tak, autobusami i tramwajami. Innego wyjscia nie mam[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczerze mówiąc z niemowlęciem wolałam jeździć autobusem, niż samochodem. Zazwyczaj nie byłam wystarczająco wyspana, żeby prowadzić i się bałam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahahaha chodziło mi o to , że może będzie sama chętnie pozowala bez konkretnych próśb czy obietnic [emoji23] [emoji23] [emoji23]ale mnie to rozbawiło modelki pozuja od tylu [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Haha no mnie też [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] no może jak jej powiem przed badaniem "Julka idziemy na pierwsza porządną sesje, załóż najlepsza kiecke jaka tam w środku znajdziesz i ładnie się uśmiechaj" to wtedy się nie pokaże od d strony [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Haha no mnie też [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] no może jak jej powiem przed badaniem "Julka idziemy na pierwsza porządną sesje, załóż najlepsza kiecke jaka tam w środku znajdziesz i ładnie się uśmiechaj" to wtedy się nie pokaże od d ...po strony [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png

Haha no mnie też [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] no może jak jej powiem przed badaniem "Julka idziemy na pierwsza porządną sesje, załóż najlepsza kiecke jaka tam w środku znajdziesz i ładnie się uśmiechaj" to wtedy się nie pokaże od d strony [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

f2w39n7303c24ozn.png
No[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] chyba że będzie miała drzemke[emoji23] [emoji23]

O rany jak mieszkałam w UK to widziałam jak niektórzy Anglicy tak jedli i się dziwiłam. A tu nie trzeba daleko szukać :) Ale oni zwykle do tego używali chipsów octowych ( nie ma takich w Polsce, szkoda bo były pyszne! )

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to nie na takich chipsów?:) są i to moje ulubione-pringles vinegret,ale niestety dziecko nie przepada za nimi,bo od razu mam zgagę i na razie musiałam sie przerzucić na inne smaki:D

9 kg od początku to chyba nie aż tak złe
Ja w piątek idę jestem ciekawa ile będę miała czuje się jak wieloryb i tez zauważam ze zaczyna mi się woda zbierać wiec pije więcej wody ale zobaczymy czy to coś da..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wizytę jutro i az się boję wejścia na wagę. Nie.chce nawet o tym myśleć.
Mam dzise bardzo zły dzień. Całe popoludnie przeplakalam. Wiem, że to hormony ale nic nie poradzę. Przejrzałam szafę i okazało się że w.sumie w nic się nie mieszcze. I płacz. Na zakupy nie mam ochoty bo czuję się jak wieloryb. We wszystkim wyglądam jak słoń i mam jeszcze gorszy nastrój niż przed. Zawsze hiperaktywna teraz wysiaduje kanapę. Ech dół do potęgi dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry