reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak to nie na takich chipsów?:) są i to moje ulubione-pringles vinegret,ale niestety dziecko nie przepada za nimi,bo od razu mam zgagę i na razie musiałam sie przerzucić na inne smaki:D
Serio są??? Widocznie przegapilam, bo ja ogólnie chipsów nie jadam wcale, ale octowym i nie pogardzę :D Dzięki, no to będę szukać [emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem przerażona tym ze wciagu 2 tyg tak się zmieniłam [emoji58]
A jeszcze 3,5 miesiąca

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wizytę jutro i az się boję wejścia na wagę. Nie.chce nawet o tym myśleć.
Mam dzise bardzo zły dzień. Całe popoludnie przeplakalam. Wiem, że to hormony ale nic nie poradzę. Przejrzałam szafę i okazało się że w.sumie w nic się nie mieszcze. I płacz. Na zakupy nie mam ochoty bo czuję się jak wieloryb. We wszystkim wyglądam jak słoń i mam jeszcze gorszy nastrój niż przed. Zawsze hiperaktywna teraz wysiaduje kanapę. Ech dół do potęgi dziś.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj biedna ja zaczęłam ta "burze hormonow "i widzę powoli każda lapie . Dużo pozytywnej energii śliczna Mamusiu[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

No[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] chyba że będzie miała drzemke[emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Podczas snu też może ładnie wyglądać [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Czytam o waszej wadze i nie wiem co myśleć bo ja ostatnio nic nie tyję. Nie uskarżam się, bo zaczynałam już z nadbagazem, ale zastanawiam się czy wszystko jest ok. Od początku ciąży przytyłam niecałe 3 kg, a jem naprawdę dużo więcej niż przed ciążą. Chyba, że to te leki na tarczycę, które muszę w ciąży brać tak działają... W piątek połówkowe to się dowiem czy wszystko jest ok :D

Własne dzieciatko zawsze jest piękne [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Tak pamiętam jak mój mi się wydawal cudny jak się urodził. Nie mogłam się na niego napatrzeć :) A teraz obiektywnie po latach jak patrzę na zdjęcia no to... jak to noworodek, szału nie ma ;)

Czytam o waszej wadze i nie wiem co myśleć bo ja ostatnio nic nie tyję. Nie uskarżam się, bo zaczynałam już z nadbagazem, ale zastanawiam się czy wszystko jest ok. Od początku ciąży przytyłam niecałe 3 kg, a jem naprawdę dużo więcej niż przed ciążą. Chyba, że to te leki na tarczycę, które muszę w ciąży brać tak działają... W piątek połówkowe to się dowiem czy wszystko jest ok :D

Kochana moja przyjaciółka w całej ciazy przytyła 7 kg to jest marzenie a pierwsze kg przyszły po 25 tyg wiec może masz tez takie szczęście i nie przytyjesz dużo

Tak pamiętam jak mój mi się wydawal cudny jak się urodził. Nie mogłam się na niego napatrzeć :) A teraz obiektywnie po latach jak patrzę na zdjęcia no to... jak to noworodek, szału nie ma ;)

Dobrze, że jesteśmy zaslepione [emoji16] pewnie przez instynkt macierzyński

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kochana moja przyjaciółka w całej ciazy przytyła 7 kg to jest marzenie a pierwsze kg przyszły po 25 tyg wiec może masz tez takie szczęście i nie przytyjesz dużo

Byłoby super :D Zwłaszcza, że w 1 ciąży było aż 23 kg...

Do góry