reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To tym bardziej posiew bym zrobiła dla własnego spokoju [emoji6]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Jak mi lekarz nie zleci to jak będę jechać na glukoze to od razu zrobię

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to super! Masz zajecie. No i duzo juz ogarniete. Zawsze to tez bedziesz sie lepiej czula jak wszystko bedzie gotowe[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tak musiałam się wziąść za siebie bo przecież tak bardzo mocno kocham tego mojego małego szkraba a jak ja smutna to i On więc nie mogłam na to pozwolić i tak się zbieram [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam zadnego doswiadczenia[emoji13][emoji13] w razie czego na porodowke pojade z wiatrakiem[emoji23]

0d1ysek2nd7i49el.png
Ja przeczytałam że z wiaderkiem i sobie myślę hm jakim wiaderkiem co Ona będzie z nim tworzyć na tej porodowce czytam jeszcze raz i wyszło że z wiatrakiem[emoji23] [emoji23]

A moja jak nie bedzie chciała wcZesniej wyjść, to czeka mnie cały lipiec a jak po terminie jej się zachce to będę sierpniowka :( a wy niektóre się szykujecie na czerwiec
Kochana pamiętaj że z terminem porodu to +/- może być 2 tyg także może już w połowie lipca Twoja Królewna będzie z wami [emoji39]

Jezu morgana ja nawet nie wspomnę ile ja musze kupić mojej Marcelinie
Adidasy do szkoły jakieś baletki
Kurtkę wiosenna masakra
Co sezon wszystko trzeba kupować bo wyrosła

Ja pościel z poszewakmi kupowałam na Str Link do: Pościel Owieczka Marsielle Decor

A druga kupiłam w lidlu i tez poszewki do tego

Ale ja nie będę miała żadnego baldachimu ani ochraniaczy
Pooglądaj na Allegro ale z tego co kojarzę za pełne zestawy chcą dużo kasy bo nawet 400 zł a to dużo tym bardziej ze baldachim będziesz miała na chwile tylko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry