reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powiem wam dziewczyny ze sie wkur...... Ludzi od cholery rozumiem ze starsi a obok gabinet lekarski .....a przede mna dwie babki do ginekologa i siedza sobie siksy zasrane a ja stac musze. Boze co za narod.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mój mąż jest w trakcie zmiany pracy i wybiera urlop i inne dni wolne w lutym byl polowa w domu w marcu prawie cały a do nowej pracy idzie od 23 kwietnia pierd...lca dostane z nim... wy tesknicie za swoimi a ja mojego chetnie bym wyslala gdzies... :growl::realmad::D
juz mu wczoraj zapowiedzialam ze od 1 kwietnia zabiera sie za malowanie pokoi i robienie pokoiku dla malego bo do lipca nie wyrobimy, a jeszcze taras zostal do skonczenia i niech sie juz bierze do roboty
ogolnie jest bardzo pracowity i duzo umi sam zrobic ale w zimie sie rozleniwił do tego teraz sie tez uczył do egzaminu na dozór i w pon go zdaje od tego tez zalezy jego stanowisku/wyplata itd... wiec czuje jakas presje nad naszym poczuciem bezpieczentwa a on wiecznie ma czas na wszystko .. no to sobie pomarudziłam hahahah

a moja córka jakas duzaaaa juz jest i przesto tez mi sie chce plakac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz nie jest taka malutka ma niby 8 lat ale kurde wyglada na 9-10 juz taka samodzielna w wszystkim
Jak bym słyszała siebie na temat mojego męża do marca mieliśmy skończyć temat A ledwo zaczęliśmy masakra

3jgxskjo51j6485i.png

Ja myślę isv na tą glukozę 25,03 . Bo w poniedziałek 26 mam wizytę ,mam nadzieję że nie będę musiała powtarzać ,będę wtedy 25+5
Dziewczynki które dziś wizyty mają proszę nas tu poinformować po wizycie :)
U Ciebie robią badania w niedzielę? u mnie nie.

Bardzo ladna, ale jak dla mnie zbyt skromna na swoj slub.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie sama nie wiem jaka powinna być. Niby jestem już po jednym ślubie, do tego w ciąży, nie chciałabym też wyglądać jak jakaś księżniczka, poza tym będzie tylko najbliższa rodzina, max 15 osób.

Powiem wam dziewczyny ze sie wkur...... Ludzi od cholery rozumiem ze starsi a obok gabinet lekarski .....a przede mna dwie babki do ginekologa i siedza sobie siksy zasrane a ja stac musze. Boze co za narod.

Weź nawet nie mów, masakra jakaś. Takie siksy są najgorsze.

Powiedz że ci słabo i w ciąży jesteś !!!

Nio był w zestawie, tzn były różne opcje tych zestawów z różnymi fotelikami, tymi z kompletu też :) Na allegro nie kupowałam bo mimo tego, że mają tam też swój sklep to wychodzi drożej niż na stronie :)
Pewnie, że dam znać :D ale myślę, że ja to będę trochę mało obiektywna bo jestem w nim zakochana :p
Hahaha ja też [emoji3] [emoji3] bardzo mi się podoba [emoji1] a powiedz mi czy ten fotelik jest z adapterami? Muszę do nich napisać czy będzie pasować do naszego auta [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha ja też [emoji3] [emoji3] bardzo mi się podoba [emoji1] a powiedz mi czy ten fotelik jest z adapterami? Muszę do nich napisać czy będzie pasować do naszego auta [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ma adaptery w komplecie :) A to fotelik musi pasować? Nawet o tym nie myślałam.

No właśnie sama nie wiem jaka powinna być. Niby jestem już po jednym ślubie, do tego w ciąży, nie chciałabym też wyglądać jak jakaś księżniczka, poza tym będzie tylko najbliższa rodzina, max 15 osób.

U mnie mam laboratorium 24/7 ,zazwyczaj jeżdżę w niedzielę bo mąż w domku i na spokojnie można zrobić badania,ale ludzi też zawsze dużo

reklama

Najlepsze to ze jak pytalam ktora na ktora...bo jak zwykle opoznienie to patrzyly sie na mnie jak na kosmite a teraz wzrokiem uciekaja. Z samego rana cisnienie mi sie podnioslo.

Do góry