reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry. Wstaję.rano a tam śnieg pada. No zesz k..... pół nocy nie spałam, jakaś bezsenność plus niewygoda. Ogólnie od samego rana humor do niczego. Ale jakoś się.ogarniam i lecę do fryzjera bo zaroslam jak jakiś jaskiniowiec[emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś nawet się wyspałam ale przebudziłam się o 4:30 i mały zaczął się rozbijać w brzuchu :p
Dziś mam mały dzień dziecka bo przyjdą zaproszenia i sukienka ta co zamawiała @Karla88 :)

uuuu a ja wlasnie dzis mam urbaną ta sukienke :) naprwde fajna i wygodna jest
a najbardziej co mnie cieszy ze na metce jest xs/s hahahahah naprawde wiedzą jak podniesc kobiete ciezarna na duchu :D

Hahaha przypomniało mi się jak mój synek byl mały to też nikomu nie pozwoliłam brać a jak już wziol ktoś to ja na szpilkach siedziałam ,mąż mi wtedy mówił że zachowuje się jak Suka co do swoich szczeniąt nie da dojść ':D
Haha a minelo Ci to z czasem czy cały czas masz taka spine?[emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 powodzenia na badaniu napewno bedzie dobrze

mi sie dzis snilo ze moja mama miala kochanka mlodszego i sie dowiedzialam o tym i przez caly sen plakalam i mowilam ze nigdy go nie zakaceptuje hahah
co za sny.... musze tatowi powiedziec hahaah
Haha dobre [emoji3] to Ci mama kochanka się jej zachciało [emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

hello girls!
Wróciłam już z codzinnych zakupów i zaraz zjem śniadanie. Ale coś czuje, że już nie długo na te zakupy będę śmigać( 2 km w jedną strone) bo coraz ciężej i w połowie drogi juz pachwiny bolą :(
Ale dziś mam nawet dobry humor :D Kocham politykę firmy mojego męża! Poszedł dziś ustalac urlopy na 2 kwartał roku. I mówi, że wie że lato i ruch ale żona ma termin porodu na lipiec i chciałby wtedy wykorzystac 14 dni urlopu. I babka mówi, że trzeba było tak od razu :D Dostał bez problemu te 14 dni które wgl jest ruchome w zaleznosci od tego kiedy zacznę rodzić , potem dostaje od razu ojcowski a po ojcowskim jeszcze tydzień bo zawsze tak dają świeżo upieczonym tatusiom. Także po pordzie będe miała go w domu przez miesiac! :) i do Australii już nie musi leciec! Powiedzieli że ma być ze mną w domu :) Ma wgl dac mi numer do kierownika zmiany i mam do nich dzwonić jak ł bedzie w pracy a ja zacznę rodzic to od razu go do domu wyślą.
@oliwka_11 trzymam kciuki za wizytę! :)

reklama
Ja średnio lubię sukienki. Jest mi w nich niewygodnie. Ale wy wygladacie ślicznie. Może się przekonam jakoś i zrobię wiosenną sukienkowa garderobę.

Zapomnialam że mam jeszcze dzise sporkanie w.Towarzystwie Opieki nad Zwierzętami. Bardzo ich wspieramy i często jesteśmy domem tymczasowym dla małych kociąt. Mieliśmy już takie.kilkudniowe, które trzeba karmić butelką i ważyly po 10 dag. A potem rosną z.nich potworki po 5 kilo[emoji3][emoji3][emoji3]kwiecień idzie będzie wysyp kociakow to plan jakiś trzeba opracować i zapasy zrobić

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry