reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tak samo :) Jak mówię M, że będę go ciągle nosić, tulić i całować to mi tylko mówi "Zapomnij!" :D no trudno najwyżej będę miała dziecię przylepę :D
Ja tak mam i teraz ta moja przylepa ma już 3 lata i nadal tylko mamusia przytulanki i całowanie,teraz często się mnie pyta "mam kochasz mnie " ? I chodź mówię mu to tysiąc razy dziennie to i tak się pyta ,mój kochany ..

reklama
mój mąż jest w trakcie zmiany pracy i wybiera urlop i inne dni wolne w lutym byl polowa w domu w marcu prawie cały a do nowej pracy idzie od 23 kwietnia pierd...lca dostane z nim... wy tesknicie za swoimi a ja mojego chetnie bym wyslala gdzies... :growl::realmad::D
juz mu wczoraj zapowiedzialam ze od 1 kwietnia zabiera sie za malowanie pokoi i robienie pokoiku dla malego bo do lipca nie wyrobimy, a jeszcze taras zostal do skonczenia i niech sie juz bierze do roboty
ogolnie jest bardzo pracowity i duzo umi sam zrobic ale w zimie sie rozleniwił do tego teraz sie tez uczył do egzaminu na dozór i w pon go zdaje od tego tez zalezy jego stanowisku/wyplata itd... wiec czuje jakas presje nad naszym poczuciem bezpieczentwa a on wiecznie ma czas na wszystko .. no to sobie pomarudziłam hahahah

a moja córka jakas duzaaaa juz jest i przesto tez mi sie chce plakac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz nie jest taka malutka ma niby 8 lat ale kurde wyglada na 9-10 juz taka samodzielna w wszystkim

1521014923-f9772b04f813463c-aaaaaa.jpeg

Perspektywa od góry [emoji23]
Cyc jest brzuch tez

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak samo :) Jak mówię M, że będę go ciągle nosić, tulić i całować to mi tylko mówi "Zapomnij!" :D no trudno najwyżej będę miała dziecię przylepę :D
Hahaha mój mówi , że już sobie wyobraża jak będę ciagle przy małym i nikomu nawet go dotknąć niepozwole [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Taaak [emoji1] [emoji1] [emoji1] a Ty przez to ,że źle się czujesz to nie masz jak z nim pojechać co ? Będziemy Cię wspierać pisz ciągle do nas to Ci szybko minie[emoji8] [emoji8] [emoji8]

Nie odważyłabym się, to 900km w jedną stronę. Do tego inny kraj. Pojedziemy już we trójkę [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry :) czas wstać, ogarnąć się i pojechać na badania :) nocka kijowa bo sny jak z filmów Hitchcocka.. nie wiem co ja mam w tej głowie na prawdę.. Do tego było mi ciągle strasznie gorąco aż otworzyłam o 1 okno :o jak nie ja [emoji14] no ale cóż... Czas wstawać mimo wszystko :)

p19u3e3kot77b2k5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Powodzenia :* Daj znac po :) Na pewno pozytywne wieści :)

reklama
Hahaha mój mówi , że już sobie wyobraża jak będę ciagle przy małym i nikomu nawet go dotknąć niepozwole [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Hahaha przypomniało mi się jak mój synek byl mały to też nikomu nie pozwoliłam brać a jak już wziol ktoś to ja na szpilkach siedziałam ,mąż mi wtedy mówił że zachowuje się jak Suka co do swoich szczeniąt nie da dojść ':D

Do góry