reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mnie dziś bardzo pomógł Argentin T spray :) możesz go kupić bez recepty i spokojnie można stosować w ciąży. Obyśmy jutro lepiej się czuły ;) ja mam teraz troche stracha odkąd wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem że odeszły mi wody.. Ale trzeba być dobrej myśli :) dużo zdrówka i spokojnej nocki :*
Ja też już leżałam więc wiem co czujesz [emoji4] do tego pierwsza ciąża poroniona więc w tej panikuję z każdym nowym objawem [emoji4] dobrze, że już bliżej niż dalej bo w psychiatryku bym skończyła [emoji4] do gardła mam Tantum Verde i też łagodzi ból. Oby jak najszybciej nam minęło [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Milego dnia mamusie ;) mnie tak meczyl zatkany nos w nocy a jak sie przebudzilam to juz przeszlo @nowaJA powodzenia na glukozie ;* i kciuki za wizytujace dzis ;)

Pewnie juz wszyscy spia:p a ja sie zastanawiam nad łozeczkiem dla synka.
Przez pierwze kilka mcy chcialam zeby Michas spał z nami w pokoju ktory niestety jest mały i normalne lozeczko nie wejdzie.Zastanawiam sie ktore kupic... czy kołyske czy lezaczek bujaczek 5w1 z Kinderkraft... pomocy!! co radzicie??
Ja kupiłam taką kołyskę [emoji4] taki leżaczek to raczej na chwilę jak chcesz gdzieś dziecko położyć, wydaje mi się miękki. A kołyska to takie mniejsze łóżeczko [emoji4]
e6bb84b5e5b0cbfe35a9161e71972795.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dzień dobry wszystkim [emoji4]
Trzymam kciuki za wizyty i badania dzisiejsze [emoji4]
U mnie hormony szaleją. Mąż jutro jedzie na trzy dni do domu a ja już płaczę, że go nie będzie aż tyle. Podziwiam Was, których mężowie jeżdżą i nie ma ich tyle w domu. Ja bym się zapłakała.

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

reklama
Cześć dziewczyny :)

Kciuki za dzisiejsze wizyty, i za pijące glukozę [emoji106]

Mąż w pracy, śniadanie zjadłam, Hania szaleje ;)
Moja grzeczna dziewczynka szaleć zaczyna ok 6 rano, i całkowicie się uspokaja najpóźniej o 23, nawet jak ja nie śpię - oby jej tak zostało po porodzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry