reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

1520948518-e5a7ce926ba2bf99-aaaaaa.jpeg
nie jest to najaktuakniejsze zdjęcie bo to screen z filmiku z któryś badań, ale za każdym razem tak wygląda

f2w39n7303c24ozn.png
Rzeczywiście jest luka między wargami. I wygląda jak część kobieca nie siusiak :D ciężko by było chyba się pomylić przy takim widoku :D

reklama
Dziewczyny kupujecie przewijak dla maleństwa? Właśnie zastanawiam się nad takim na łóżeczko na początku myślałam że będę normalnie przewijać i wycierać po kąpieli na łóżku ale teraz patrze ze nie są drogie te przewijaki

Ja jak najbardziej. Mam sporą sypialnię, ale i tak nie wyobrażam sobie organizacyjnie za każdym razem gdzieś się z całym bałaganem "rozkladać". Moim zdaniem najwygodniej mieć przewijak w jednym miejscu, obok miejsce na pieluchy i kosmetyki... inaczej co chwilę po coś musisz iść, sięgać- maść, pielucha, chusteczki, czyste ubranko, a w międzyczasie siku/ kupa i zaczynasz od początku :) Tym bardziej przy małej przestrzeni uważam że dobrze jest to przemyśleć żeby mieć wszystko w zasięgu ręki.. pomyślcie jeszcze że po kilku miesiącach dzieciaczki będą się przekręcać, więc chwila nieuwagi, sięgnięcia po coś i maluch już jest gdzie indziej ;)

Klaudia, wiem, ze nie do mnie pytanie ;) u mnie na zdjeciu dzidzi tak wyglądają miejsca intymne córki, tak jak ta strzaleczka pokazuje.
IMG_20180313_145111.jpg

Załączniki

• IMG_20180313_145111.jpg
    IMG_20180313_145111.jpg
    165,3 KB · Wyświetleń: 241
Wronka199 - guzek pomiedzy nogami? Moze hemoroidy? Albo Ci opadly narzady rodne jak mi?
Klaudiaa975 - a moze napij sie miety jesli to jelita? Mnie czasami mocno bola do momentu wyproznienia i pozniej mam spokoj.
Nowaja16 - ja nigdy nie kupowalam przewijaka . Zbedny wydatek. Przewijalam wszedzie - na lozku,kanapie,podlodze..
Już przeszło ale mimo wszystko już muszę wstać w końcu z tego łóżka. To zrobię miętę , dziękuje , że przypomniałaś :)
No wlasnie nie mam pewnosci czy ro hemoroid. Gulka czerwona między pochwa a odbytem i boli przy dotykaniu. Hemoroid raczej bylby zaraz przy odbycie

0d1ysek2mn7ttb5t.png
Pisałam Ci ostatnio. Że to może być żylak który się nie wchłonął podczas zaparcia lub hemoroid. I tez się zdarza ,że jest pomiędzy.
No chyba tak zrobię :)
Pisałam do @Onaszczesliwa2018 ale ty też sobie weź jak Cię boli brzuch :)
No taka komoda 250 zl z tego co patrzylam. A pokoik mam malutki 9m2 wiec duzo nie wejdzie a jeszcze mam szafę w zabudowie

0d1ysek2mn7ttb5t.png

Zbędny wydatek, do tego duzy. Bo nie wiem czy są rozmiary wanienek, ale za.kazdym razem jak widziałam taka wanienkę w komodzie na żywo to na 3/4 miesiące i koniec.

Klaudia, wiem, ze nie do mnie pytanie ;) u mnie na zdjeciu dzidzi tak wyglądają miejsca intymne córki, tak jak ta strzaleczka pokazuje.Zobacz załącznik 842414
Dziękuje :) napatrze się na miejsca intymne waszych córek to będzie mi łatwiej rozróżnić mojej :D
[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Nikodem 355g[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
1520949213-1c9c7e70450f6ec0-aaaaaa.jpeg

3jgxskjo51j6485i.png
Gratuluję ! :) Przeczuwałam u Ciebie synka :)

Ja jak najbardziej. Mam sporą sypialnię, ale i tak nie wyobrażam sobie organizacyjnie za każdym razem gdzieś się z całym bałaganem "rozkladać". Moim zdaniem najwygodniej mieć przewijak w jednym miejscu, obok miejsce na pieluchy i kosmetyki... inaczej co chwilę po coś musisz iść, sięgać- maść, pielucha, chusteczki, czyste ubranko, a w międzyczasie siku/ kupa i zaczynasz od początku :) Tym bardziej przy małej przestrzeni uważam że dobrze jest to przemyśleć żeby mieć wszystko w zasięgu ręki.. pomyślcie jeszcze że po kilku miesiącach dzieciaczki będą się przekręcać, więc chwila nieuwagi, sięgnięcia po coś i maluch już jest gdzie indziej ;)
Dokładnie masz rację łóżeczko będę miała obok komody a na komidzie będą wszystkie kosmetyki i rzeczy do przewijania to przewijak na łóżeczku super sprawa wszystko pod reka :)

reklama
Rzeczywiście jest luka między wargami. I wygląda jak część kobieca nie siusiak :D ciężko by było chyba się pomylić przy takim widoku :D
Jak już się człowiek napatrzy na różne zdjęcia to łatwo odróżnić [emoji16] nie wystarczy, że siusiak się schowa żeby się pomylić jeśli jest dobre zdjęcie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry