reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A to nie te Twoje "prezenty świąteczne"?? :)

A jakby tak bardziej spuchły....?o_O

:biggrin2::biggrin2::biggrin2: żartuję :)
Między jadrami nie widać takiej przerwy [emoji23][emoji1][emoji1]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dziewczyny, czy tak bez wiedzy lekarza mogę brać nospe raz dziennie ? Chociaż przez kilka dni ?
Pisałam Wam wcześniej o tych okropnych bólach przy zaparciach. Ale to chyba nie są zaparcia. Bo teraz załatwiałam się normalnie, ale przy tym miałam znowu takie bardzo mocno skurcze , słabły i od nowa. Wzięłam nospe w łazience i trochę puściło. No ale czy normalne takie skurcze ? Do tego przy normalnym załatwianiu się wtedy.
( Sorki, że tak bezpośrednio. Ale już oparłam z sił, leżę i aż mi zimno się zrobiło, cała mokra już jestem i nie wiem czy z tego wszystkiego gorączki nie dostałam .. )

Dziewczyny, czy tak bez wiedzy lekarza mogę brać nospe raz dziennie ? Chociaż przez kilka dni ?
Pisałam Wam wcześniej o tych okropnych bólach przy zaparciach. Ale to chyba nie są zaparcia. Bo teraz załatwiałam się normalnie, ale przy tym miałam znowu takie bardzo mocno skurcze , słabły i od nowa. Wzięłam nospe w łazience i trochę puściło. No ale czy normalne takie skurcze ? Do tego przy normalnym załatwianiu się wtedy.
( Sorki, że tak bezpośrednio. Ale już oparłam z sił, leżę i aż mi zimno się zrobiło, cała mokra już jestem i nie wiem czy z tego wszystkiego gorączki nie dostałam .. )
Nospa jest nieszkodliwa. Mi lekarz pozwolil brac jak tylko zacznie mnie cos bolec.Też przy zalatwianiu sie bola mnie jelita ale to pewnie przez ucisk.

0d1ysek2mn7ttb5t.png

Mysle, że jak boli to mozesz

Myślę że to jelita mnie też przy załatwianiu bolą i w szpitalu mi powiedzieli ze na to mogę spokójnie brać nospe

Dziewczyny kupujecie przewijak dla maleństwa? Właśnie zastanawiam się nad takim na łóżeczko na początku myślałam że będę normalnie przewijać i wycierać po kąpieli na łóżku ale teraz patrze ze nie są drogie te przewijaki

reklama
Dziewczyny kupujecie przewijak dla maleństwa? Właśnie zastanawiam się nad takim na łóżeczko na początku myślałam że będę normalnie przewijać i wycierać po kąpieli na łóżku ale teraz patrze ze nie są drogie te przewijaki
Ja nie planuję, jedynie jakiś taki nieprzemakalny podkład, chociaż nie wiem tak do końca.

Do góry