reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny Wy już pakujecie torbę do szpitala? Bo zgłupiałam i się zastanawiam czy też powinnam o tym pomyśleć. Doradźcie co powinnam w ogóle ze sobą zabrać i jakie kosmetyki i art. higieniczne kupić dla siebie i dziecka do szpitala i do domu.
Ja bym Ci wysłała moja listę ale dziewczyny stwierdziły , że jest tam za dużo zbędnych rzeczy .. :(
Muszę się ogarnąć, muszę . Staram się z całych sił myśleć pozytywnie:* a jak u Ciebie?trzymam kciuki za dziś[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :* pozytywnie nawet bym powiedziała, prócz bólu znów lewego boku brzucha .. za dużo wczoraj chyba dzwignelam i takie skutki. Ale wizyta tuż tuż więc już po prostu latam dwa metry nad ziemią ze szczęścia *.*
35 to już niestety dość sporo na dzieci... :(
Zwłaszcza że teraz się udało po prawie 3 latach starań...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Po pierwszym pójdzie szybciej :)

reklama
Karla dzięki słońce ale ja dopiero w lipcu mam urodzinki [emoji14] dziś to nasza Justa ma urodziny [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba to przez nasz dość podobny nick [emoji16][emoji16] obie jesteśmy szczęśliwe [emoji16] ale ja i tak podziękowałam bo się domyśliłam, że pomyłka [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja ogólnie nie jestem osoba, która się takimi rzeczami interesuje, ale oglądałam chyba w pytanie na śniadanie jakaś rozmowę z ekspertem , że olej kokosowy jest najgorszy... Że ten Pan co go tak wypromowal nawet się jakoś nazwał od nazwy kokosa i zbija grube pieniądze... I że ten olej mogą jeść osoby, które żywią się zdrowo i nie jedzą mięsa np. Bo im ta ilość niezdrowego tłuszczu mocno nie zagraża, ale jeśli ktoś je tłusto i jeszcze będzie używać tego oleju to miga być różne konsekwencje... Tak dla ciekawostki pisze :) bo ja ogólnie sama używałam będąc na diecie tego oleju

f2w39n7303c24ozn.png
Mówimy o zastosowaniu zewnętrznym ;)

A co do spożycia - zdania są podzielone, na pewno nie uznałabym go za coś super zdrowego, choć są dużo gorsze oleje i tłuszcze - moim zdaniem lepszy olej kokosowy niż masło...
A najgorszym tłuszczem dla mnie jest olej palmowy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
A wiem o ktory odcinek ci nawet chodzi. No kostkę mamy kolo domu i altany i chodnik dzięki temu właśnie mamy dojscie bo inaczej nawet to nawet z ulicy wejsc do domu nie bylo by jak. Mamy kupic tluczen drogowy ze 20 ton. I to wysypac. Tylko bajoro musi wpierw zginac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze, że są sposoby i można sobie radzić [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry