reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Też właśnie coś zauważyłam, że Cię nie ma na forum. Ale moze jak byś miała mamę bylo by Ci razniej, a tak leżysz sama i myslisz. My dzisiaj prawie cały dzień na dworze a teraz leze obolala

reklama
Odżyłam [emoji23] dziś nawet spacer zaliczyłam
Kaszlu nie mam nic nie boli
Trochę katar ale to hyba resztki woec mąż widząc ze siedzę nieszczęśliwa zapytał czy nie chce iść do kina [emoji4]
Do środy mam l4 woec jeszcze mi 3 dni zostało leżenia i dochodzenia do siebie

16udyx8di9hvrs5t.png

Obyś tylko faktycznie odpoczęła i wydobrzała bo coś mi sie wydaje że ty masz raczej motor w tyłku ;)

Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Głowa do góry. Musisz powtarzać sobie, że będzie dobrze. W ciąży z corka mialam tak jak ty. Leżenie plackiem. Okropne myśli przychodziły mi do glowy, nastrój siadal, byłam na skraju depresji. Okropne. Kieruj myśli w pozytywne strony. A jak nic nie pomaga.to włącz sobie jakiś głupi kabaret, czlowiek sam.nie wie kiedy zaczyna się śmiać i jest już troszkę lepiej. Polecam Mariolke[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Głowa do góry. Musisz powtarzać sobie, że będzie dobrze. W ciąży z corka mialam tak jak ty. Leżenie plackiem. Okropne myśli przychodziły mi do glowy, nastrój siadal, byłam na skraju depresji. Okropne. Kieruj myśli w pozytywne strony. A jak nic nie pomaga.to włącz sobie jakiś głupi kabaret, czlowiek sam.nie wie kiedy zaczyna się śmiać i jest już troszkę lepiej. Polecam Mariolke[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

No mama boji się, że to początki jakiejś depresji właśnie i żebym całkiem w nią niewpadla , ale musi jakos być.. :*

Nie, nie online :D

Super [emoji106]
Przygotowania do ślubu idą pełną parą [emoji106]

Z ciekawości, gdzie kupowaliście? Przez net, czy było gdzieś czynne? [emoji6]

Myśmy rozważali dzisiaj załęże, ale stwierdziliśmy, że nie wiadomo, czy będzie, no i nam się nie chciało ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
No właśnie byliśmy na Załężu :) też zastanawialiśmy się czy będzie coś otwarte ale było i to sporo :)

Ja właśnie wróciłam ze spacerku i pobytu z córka na placu zabaw. Plecy mi wysiadaja. Teraz leżę

Odpoczywaj :) ja po godzinnym spacerze już przed 18 zasypiałam :p

My idziemy do kina kobiety mafii
Wiec wyrywam się na woeczor

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super! Fajny film, bawcie się dobrze :)

Też właśnie coś zauważyłam, że Cię nie ma na forum. Ale moze jak byś miała mamę bylo by Ci razniej, a tak leżysz sama i myslisz. My dzisiaj prawie cały dzień na dworze a teraz leze obolala
No takiego stanu jeszcze niemialam , żeby się nieodzywac do znajomych i chęci ciąglego plakania chociaż wiem ,że niemoge się stresować bo to nie służy. Nie wiem czy to też jakieś takie przesilenie wiosenne mi dokucza bo na prawdę sama siebie niepoznaje:* wiesz nie chce żeby mama zrezygnowała z pracy bo jeszcze 4 miesiące i mały będzie na świecie a a Ona później by na lodzie została po za tym jest jeszcze tata w Polsce po zawale i też potrzebuje takiego nadzoru. Mam nadzieję że mi przejdzie [emoji8] [emoji8]

No takiego stanu jeszcze niemialam , żeby się nieodzywac do znajomych i chęci ciąglego plakania chociaż wiem ,że niemoge się stresować bo to nie służy. Nie wiem czy to też jakieś takie przesilenie wiosenne mi dokucza bo na prawdę sama siebie niepoznaje:* wiesz nie chce żeby mama zrezygnowała z pracy bo jeszcze 4 miesiące i mały będzie na świecie a a Ona później by na lodzie została po za tym jest jeszcze tata w Polsce po zawale i też potrzebuje takiego nadzoru. Mam nadzieję że mi przejdzie [emoji8] [emoji8]

Rozumiem. Ja myślę, że ogolnie samo leżenie trochę w depresję wpędza. Człowiek wie, że musi ale jednak jest to dobijające. Z jednej strony strach o dzieciątko z drugiej jesteś uwiazana i nigdzie nie możesz wyjść nic zrobić. Ja jak tak lezalam i np mi mama mylą włosy to wierz mi, że ryczalam, że taka bezsilna jestem, że nawet się umyć nie mogę, chocoaz wiedziałam, że to dla dobra dziecka. U mnie było jeszcze o tyle do kitu, że nikt oprocz meza się z tego dziecka nie cieszył i wszyscy mi jeszcze powtarzali po co mi to.

reklama
Do góry