reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wymyśliłam jednak że podaruję mu voucher na masaż sportowy godzinny :) dużo trenuje, ciagle mówi że go plecy bolą i że przydałby mu się masaż a wiadomo że samemu nigdy się nie pójdzie bo zawsze coś.. Będzie bon, wyznaczy sobie termin i pojedzie się zrelaksować :)

Mi ciągle mówi że mam go masować a ja strasznie tego nie lubię :D więc ma masaż ode mnie hehe :) z tego powinien być zadowolony ;)

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dobry pomysł :) byle nie jakaś seksowna młoda laska go masowała ;>:D

reklama
Btzuszek sliczny, ale jaki cyc[emoji3]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahhaahha no biedy nie maaaaa... ;)

Są i one :D

p19u3e3kjve2bvpi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Mamy podobne rozmiary chyba :D

My idziemy do kina kobiety mafii
Wiec wyrywam się na woeczor

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ty już ożyłaś babo??? Nie powinnaś siedzieć jeszcze chwilę na dooopie? ;)

Wróciliśmy godzinkę temu do domu, byliśmy na obiedzie i krótkim spacerze, więc ładna pogoda wykorzystana :) spróbowałam się zdrzemnąć ale jakoś mi nie idzie.. poza tym już trochę późno na drzemkę...

Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji4] my tylko na chwilę bo spędzamy czas z K. Wczoraj byliśmy w kinie a potem na romantycznej kolacji w Maku [emoji39][emoji39][emoji39] dostałam wczoraj pierwsze ciuszki od znajomej dla naszej córeczki[emoji7] jestem zakochana w tych małych cudeńkach[emoji9] apetyt dopisuje na śniadanko jejeczka (o dziwo bo ostatnio nie tykam) z majonezem i szczypiorkiem [emoji847] a na obiadek teściowa zrobiła żeberka w miodzie [emoji5][emoji5][emoji5] miłego wieczoru kochane [emoji8]
5889ccce048a71cd5ab4a7eac28fdeb9.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Hahhaahha no biedy nie maaaaa... ;)

Mamy podobne rozmiary chyba :D

A ty już ożyłaś babo??? Nie powinnaś siedzieć jeszcze chwilę na dooopie? ;)

Wróciliśmy godzinkę temu do domu, byliśmy na obiedzie i krótkim spacerze, więc ładna pogoda wykorzystana :) spróbowałam się zdrzemnąć ale jakoś mi nie idzie.. poza tym już trochę późno na drzemkę...

Odżyłam [emoji23] dziś nawet spacer zaliczyłam
Kaszlu nie mam nic nie boli
Trochę katar ale to chyba resztki woec mąż widząc ze siedzę nieszczęśliwa zapytał czy nie chce iść do kina [emoji4]
Do środy mam l4 woec jeszcze mi 3 dni zostało leżenia i dochodzenia do siebie

16udyx8di9hvrs5t.png

@Onaszczesliwa2018 ja wczoraj miałam wisielczy humor totalnie.. jeszcze te bóle brzucha... więc rozumiem że ty po swoich akcjach masz jeszcze gorzej... ale fajnie że masz mamę, wykorzystaj miłe towarzystwo i nie martw się...! Większość ciąży już za Tobą, MUSI być dobrze :*

reklama
Dzięki, że pytasz Kiniu. Ja mam podły nastrój od wczoraj straszny wewnetrzny niepokój leżę i ciągle chce mi się płakać mam jakieś napady strachu czy aby na pewno wszystko jest ok . Mama przerażona, wczoraj przyleciała i mówi że się zwolni i przyjedzie tutaj na parę miesięcy żeby mnie wspierać, ale wybilam jej szybko ten pomysł . Nie wiem co się że mną dzieje , ale czuje się beznadziejnie. Strasznie :(. A Ty jak się masz ?[emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nie dołuj się tak naprawdę bo do lipca oszalejesz i odbije co się to a nawet na dziecku
Jesteś pod dobra opieka i sama widziałaś ze z szyjka jest już w miarę Ok lez odpoczywaj i nie dołuj sie

16udyx8di9hvrs5t.png

Do góry