reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kurde no... No nic.. To sok z buraków będę pić na potęgę :D no może bez przesady :) i poczytam co tam jeszcze ma dużo żelaza

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
No, nie dziwię się ;)
A jeszcze dzisiaj pewnie tłumy w okolicach sklepów.....

Ja się źle czuję ostatnio za kierownicą :(
Jak siedzę tak, żeby było mi wygodnie, to ledwo co widzę, a jak siedzę tak, żebym wiedziała (a auto duże, ja mała..), to z brzuszkiem trochę niewygodnie...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja też mam duże auto i 160cm. Żeby sięgać pedałów muszę mieć fotel na maxa do przodu. Niestety do kierownicy od brzucha zostało parę cm. Boję sie, że za jakiś czas sie nie zmieszczę i nie będę mogła jeździć. A na moim zadupiu bez auta nie da się żyć.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam duże auto i 160cm. Żeby sięgać pedałów muszę mieć fotel na maxa do przodu. Niestety do kierownicy od brzucha zostało parę cm. Boję sie, że za jakiś czas sie nie zmieszczę i nie będę mogła jeździć. A na moim zadupiu bez auta nie da się żyć.

Ja wracałam dziś oplem insignią w kombi :D wyobrażacie sobie 155 cm w takim "trumnowozie" hahahaha przesunięta na maxa i podniesiony fotel żebym coś widziała hahaha

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja majac anemie w ciazy bralam zelazo w tabletkach. Ale te odchylenia nie sa jakos bardzo duze tak jak kinia pisala,wiec moze dieta pomoze.Sok z burakow ,pietruszka,czerwone miesa ogolnie produkty bogate w zelazo.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, jeszcze jarmuż ;)
I może B12 w tabletkach - jest też potrzebna przy produkcji hemoglobiny, i ogólnie się przydaje...

Generalnie wyniki nie są złe, część norm w ciąży jest inna, ale żelaza lepiej mieć więcej niż mniej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Kurde no... No nic.. To sok z buraków będę pić na potęgę :D no może bez przesady :) i poczytam co tam jeszcze ma dużo żelaza

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Pietruszka (natką), jarmuż,..
Co do mięsa się nie wypowiem, bo nie jem, ale do kulinarnego wrzuciłam foto kilku przepisów na koktajle bogate w żelazo ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama

Mam niewiele więcej wzrostu (ale relatywnie długie nogi i krótszy tułów), też wszystko na maxa do przodu itd - vw touran..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry