reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

K jedyne co napisał na temat niespodzianki to tyle , żebym sobie naszykowala coś ładnego bo będzie chciał mnie gdzies zabrac. I że mówi mi wcześniej , żebym się nie musiała denerwować chwilę przed wyjściem , że nie mam w co się ubrać.
I dowiedziałam się tydzień wcześniej i i tak się denerwuje.. bo niby cała szafa ciuchów, sukienek to nie ma co zalozyc.. i chyba będę jutro w mieście czegoś szukać , eleganckiego i wygodnego :p ale nawet buta nie mam na taką porę do sukienki :crazy: i odechciewa mi się :(:(:(
Kobieto nie swiruj. Podejdz do tego na spokojnie. Ubierz cos umaluj sie i juz. A co do butow to ka zawsze kozaki a szpile itd w aucie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Odebrałam dziś wyniki morfologii.... I sama nie wiem czy bardzo się martwić.. Na szczęście wizyta w poniedziałek.. :( siusiu zdrowe, toksoplazmozy brak - robiłam znów igm bo miałam zlecone i jest ok ale morfologia mi się nie podoba... Wypowiecie się?
1520626786-1d5c1c651c58af9a-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Spokojnie, w weekend ma być pięknie i słonecznie, nie kombinuj, tylko załóż sukienkę, w której będziesz się dobrze czuła i wygodne buty, i nie przejmuj się tak, na pewno będziesz wyglądać pięknie [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dobrze , że pomyślał i powiedział wcześniej. Jednak mnie zna :D przed ciążą w moje urodziny chciał mnie zabrać na kolację , to ryczalam godzinę, wywróciłam wszystko w szafach i w końcu było za pozno i zrezygnowaliśmy :oops: dlatego teraz dał mi więcej czasu.. :huh: coś znajdę w sklepach , dziękuje. :)

@kinga30 , wcześniej rzadszy kał, teraz woda ale po troszku... moge pic. Właśnie popijam orsalit
Ja ostatnio miałam jelitowke, musisz zatrzymać bo biegunka powoduje skurcze macicy. Ja parzylam rumianek, miętę i melisę. Melisa jest przeciwskurczowa można do 3 kubków dziennie. Probiotyk u mnie akurat sprawdza się acidolac mam ten co do dzieci można 2 saszetki dziennie. I ja miałam ten Loperamid nawet 8 na dobę od gin, to samo co stoperan, już 1 tabletka mnie zatrzymała łącznie wizelam chyba 4 2 w pierwszy dzień i później po jednej węgiel na mnie nie działał.

Odebrałam dziś wyniki morfologii.... I sama nie wiem czy bardzo się martwić.. Na szczęście wizyta w poniedziałek.. :( siusiu zdrowe, toksoplazmozy brak - robiłam znów igm bo miałam zlecone i jest ok ale morfologia mi się nie podoba... Wypowiecie się?

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mysle ze te badania sa w miare ok. Nie sa jakos bardzo odchodzace od normy. No ale lekarzem nie jestem.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Wygląda na to, że masz anemię obniżone czerwone krwinki, hematokryt, hemoglobina też nisko.

reklama
Do góry