reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny zaraz sprobuje Was nadrobic, ale nie wiem vzy sie uda[emoji6]

Bylam z mlda u lekarza. Dopiero po dluzszej chwili udalo jej sie wysluchac delikatne zmiany w oskrzelikach[emoji53] Jednak dobrxe mnie zaniepokoilo, ze za dlugo to trwa, mimo ze ona czuje sie dobrze. Ze wzgledu na to ze jest w tak dobrej kondycji i sa to bardzo niewielkie zmiany kazala sie na razie wstrzymac z antybiotykiem i sprobowac samymi inhalacjamu. Mam nadzieje, ze przejdzie. Drugi tydzien bede z nia z domu, juz nie mam sily[emoji53]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba jakoś około 30 zł

p19u3e3k2w27rio5.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
I można to zrobić w każdym punkcie przyjęć ?

U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero

Klipsy na skarpety? [emoji14] nie wiedziałam, że jest takie coś :D

Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*

To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D

A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o

Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D
Hematokryt go gestosc krwi. Jesli lekko obnizony to norma w ciazy. Jak bardziej to swiadczy o anemii, razem z obnizona hemoglobina.

Nie mam , ale właśnie tak sobie pomyślałam że przecież mam leki , leżę wczoraj byłam na wizycie było lepiej więc nie może się nic złego dziac :(
Kochana wyluzuj troszeczke, bo sie wykonczysz! A to na dzidzie tez dobrze nie wplywa. Wiem, ze to trudne ale sprobuj chociaz.
Tak jak mowisz, masz leki, lezysz, wczoraj bylo lepiej. A dolegliwisci teraz beda coraz bardziej odczuwalne. Dzidzie coraz bardziej rosna, macica coraz bardziej sie rozrasta, a stawy i wiazadla luzuja. Po prosu jedne bardziej to wszystko odczuwaja inne mniej. My mamy tego pecha, ze nalezymy do tuch pierwszych[emoji6] No ale trzeba to jakos przetrwac.
Tez czasem czuje taka pelbosc, napiecie. Ostatnio te bole takie silne. Jak jest gorzej to wiadomo, ze sie martwie, ale trzymam sie tego, ze alarmowac bede tylko jak brzuch sie zrobi twardy jak kamien i nie bedzie przechodzic.
Trzymaj sie zdrowo z synusiem[emoji5]

No to jutro bede miala namiastke normalnego zycia, bo umowilam sie z mezem na ogladanie wozkow i fotelikow u mnie w miescie (pewnie slaby wybor, ale co zrobic...), a potem obiad w restauracji. Fajnie bedzie ubrac cos innego niz dres i zrobic makijaz...ostatni raz wyszlam z domu rowno tydzien temu. Eh eh :/
O to fajny dzien sie zapowiada[emoji5] Bawcie sie dobrze[emoji3]

Już po wizycie. Wszystko oki :) nie mam zdjęcia ani nie wiem ile waży bo tylko przyłożył głowice żeby sprawdzić czy serduszko bije. Powiedział że nie chce fundować mu naświetlania skoro niedawno były prenatalne. Muszę jutro iść zrobić znowu mocz z posiewem i jakby wynik był powyżej 10 to w czwartek mam przyjść to rozpisze leczenie. Następna wizyta 5 kwietnia już u mojego lekarza :) No i muszę zrobić znowu mocz, morfologię i czeka mnie glukoza [emoji14] Już się boję. Powiedział że mogę zabrać ze sobą cytrynę albo kupić glukozę cytrynową, ponoć takie coś jest [emoji14] Tą glukozę mam kupić 75. Wy też taki macie? W ogóle jak wygląda ten pojemnik na mocz z posiewem i jak to się obsługuje? Normalnie sikam jak zawsze?
Super, ze wszystko ok! Oby mocz wyszedl dobry.
Co do pojemniczkow to sa dwa rodzaje: zwykly kubeczek tylko ze jalowy i taka plytka, ktora trzeba pokryc moczem. Najlepiej sie dowiedz jakiego wymagaja w Twoim laboratorium.

reklama
Do góry