reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja już po
Po pierwsze dostałam ochrzan ze nie wzięłam l4 w pon żeby to wyleżeć ale przyznaje moja wina
Mam za swoje

Inhalacji narazie nie robić w fazie ostrej kiedy rozwija się wirus inhalacje nie pomogą a mogą zaszkodzić bo może się przenieść się na oskrzela dopiero jak się wychodzi z choroby bądź na początku wiec narazie zakaz

Mam wisrus grypy z innym wirusem ...
Dziąsła bola z zatok i to normalne

Antybiotyk szczerze odradził bo w coazy antybiotyki są bardzo słabe trzeba jesc tydzień i dopiero zaczynaja dzialac

Mam dużo pic
Leżeć
I max 2 tabletki Apap na dzień jeżeli będę się złe czuła

L4 do środy potem przyjść

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Współczuję:( oby szybko przeszło wreszcie

reklama
Po 4tys.kcal jadłam jak biegałam kilkadziesiąt km na tydzień, plus basen, siłownia, itd, dlatego teraz jem sporo mniej ;)
Ale zwróć uwagę, że poza chlebem którego dzisiaj było trochę to prawie same warxywa/owoce /kasza, więc z czego miałabym utyć? [emoji6] krem to 3 łyżki ugotowanej kaszy, sporo owoców, trochę mleka kokosowego i łyżeczka miodu, w truskawkowym bez miodu, tylko kasza, owoce i mleko kokosowe ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja szczerze podziwiam takich ludzi jak ty samozaparcia i wytrwałości naprawdę ..

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja już po
Po pierwsze dostałam ochrzan ze nie wzięłam l4 w pon żeby to wyleżeć ale przyznaje moja wina
Mam za swoje

Inhalacji narazie nie robić w fazie ostrej kiedy rozwija się wirus inhalacje nie pomogą a mogą zaszkodzić bo może się przenieść się na oskrzela dopiero jak się wychodzi z choroby bądź na początku wiec narazie zakaz

Mam wisrus grypy z innym wirusem ...
Dziąsła bola z zatok i to normalne

Antybiotyk szczerze odradził bo w coazy antybiotyki są bardzo słabe trzeba jesc tydzień i dopiero zaczynaja dzialac

Mam dużo pic
Leżeć
I max 2 tabletki Apap na dzień jeżeli będę się złe czuła

L4 do środy potem przyjść

Ech, biedaku... :(
Dużo ciepłych myśli wysyłam..
Leż, kuruj się, i dużo cieplej herbaty...
I spróbuj jak najwięcej spać...
Oby jak najszybciej było lepiej [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Współczuję:( oby szybko przeszło wreszcie

Bardziej jestem załamana tym ze w pon przychodzi się uczyć dziewczyna na moje stanowisko a mnie nie będzie

Smutno mi jakoś ze już ost miesiące jestem w pracy .. bardzo kocham swoją prace i naprawdę ciężko mi się pogodzić z tym ze oddaje moje stanowisko
Jestem nienormalną

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja dziś zjadłam chudziutka parówkę z indyka

Naleśnik z dżemem i teraz miseczka zupy ogórkowej

Na więcej nie mam siły

Wczoraj zaczęłam 23 tydz wg mojej wagi mam 5 kg więcej
Jem najprzedniejszych ciąża chociaż ostatnio czuje większe zapotrzebowanie na słodkie hehe a ciekawe to bo przed ciąża nie jadłam slodkiego

Przy infekcji apetyt zawsze szwankuje, i potem jest jeszcze gorzej, bo dochodzi osłabienie... Ale ja też przez te parę dni jadłam odrobinę... Koktajle przynoszone i niemal wmuszane przez O...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja za swój 5 lat temu dałam w sumie nie wiem bo teściowa kupowała ale koło 1200 kosztował. A potem mniejsza bo była wygodniejsza w składaniu, bardziej lekka. Za sama spacerówkę też ponad 1000 dałam ale to chciałam żeby była całkiem na płasko też rozkładana. I zajmowała mało miejsca w bagażniku. Teraz najmłodszy ma dwa lata i 3 miesiące i wózka już nie używamy od lata. Jeszcze stoi bo czasem jak do kościoła idziemy to go zapne w wózku i usiedzi ta godzinę nie muszę go gonić a tak to woli własne nogi

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Ahhh zobaczymy jak to bedzie z moimi szkrabami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardziej jestem załamana tym ze w pon przychodzi się uczyć dziewczyna na moje stanowisko a mnie nie będzie

Smutno mi jakoś ze już ost miesiące jestem w pracy .. bardzo kocham swoją prace i naprawdę ciężko mi się pogodzić z tym ze oddaje moje stanowisko
Jestem nienormalną

16udyx8di9hvrs5t.png

Praca poczeka, najważniejsze jest zdrowie twoje i maleństwa!

Też uwielbiam swoją pracę, ale są sytuacje, że praca musi poczekać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Jestem nienormalną

16udyx8di9hvrs5t.png
Dokladnie najważniejsze teraz zdrowie Twoje i maleństwa reszta poczeka

reklama
Do góry