reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Pojadę w tym chyba do lekarza na polowkowe i na spacer po galerii :) a na sobotę może się wygada K co wymyślił :p albo chociaż czy będzie zimno w tym miejscu :D cieszę się bardzo, bo jeszcze do dzisiaj do 10 nie było pewne , czy przyjedzie w czwartek :oops:

Zestaw ciuchów pasuje jak najbardziej tylko żebyś niezmarzla :)

Oj Ci powiem, że czasami wylezenie nie pomaga ja jak się zaziebilam w ciazy z Kacprem cały tydzień lezalam a i tak na zatoki i ucho zeszło i bez antybiotyku się nie obylo. Tak mnie wtedy wzielo jak nigdy
Nie zawsze wystarczy, ale na pewno nie zaszkodzi, a w sporej części przypadków pomoże ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Aha, hematokryt to ogólnie w dużym skrócie zawartość wszystkich "składników" w objętości krwi.. Za mało czerwonych krwinek może sugerować anemię...
Robiłaś poziom żelaza? (poza hemoglobiną, która jest w morfologii)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie, zrobię najwyżej przy kolejnym badaniu. Bo mama też mi wróży od kilku tygodni anemię. Przez to moje jedzenie-nie jedzenie i nie zdrowe odżywianie :/ i normalnie mam poprosic , podczas pobierania krwi , że dodatkowo na poziom żelaza tak ?

Właśnie mi się przypomniało ze mam mrożone truskawki i zajebisty przepis na lody z termomixa [emoji4] może jak przyjadę od lekarza i będę w miarę funkcjonować to zrobię bo to 3 min roboty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Klipsy do skarpet - takie coś
Link do: Klamry klamerki spinacze spinki klipsy do SKARPET
Mamy podzielone kolorami, i po praniu nie ma ponad 20 czarnych skarpetek do rozdzielenia [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Fajne :D w końcu by mi skarpety nie ginęły :p

Na mnie też czasami wręcz mnie przeczysci po nim
Też biorę 3x1 ale ja ten magnez z potasem.
Zestaw ciuchów pasuje jak najbardziej tylko żebyś niezmarzla :)
Dziękuje :) będę samochodem to może się nie uda zmarznąć, chociaż nie wiem, bo ja ciepłolubna :p założę bluzkę na ramiączkach pod spód najwyżej :)

Do góry