reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dobrze , że wybrałam trochę z zamrażalnika do ciasta bo całe szuflady truskawek i na nic miejsca nie ma [emoji14]
Będziesz sama robiła lody ? :)
Zawsze robię sama - nie jem gotowych, bo za dużo w nich cukru ;)
Kasza jaglana (ugotowana, zimna), mleko kokosowe (do gęstości), mrożone owoce, i tyle ;)
Można od razu zjeść, a można na chwilę dać do zamrażalnika ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Nie nie 26 ego mam kolejną wizyte chociaż jak mi to za parę dni nieminie to pojadę do lekarki oby przeszło:)
To wizyta lada moment :) jak się za dużo leży, nic nie robi to i w głowie setki chorób w głowie. Też tak mam :p dlatego się biorę trochę za sprzątanie, zakupy, segregowanie, odwiedziny. Ale ty biedna nie możesz :( jak byś mieszkała bliżej to bym Cię odwiedzila :) a tak spytam, bo myślałam o tym ostatnio. Ile masz lat ?:)

Właśnie mi się przypomniało ze mam mrożone truskawki i zajebisty przepis na lody z termomixa [emoji4] może jak przyjadę od lekarza i będę w miarę funkcjonować to zrobię bo to 3 min roboty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lody na tą chorobę to nie dobry pomysł :no2:

Nie, zrobię najwyżej przy kolejnym badaniu. Bo mama też mi wróży od kilku tygodni anemię. Przez to moje jedzenie-nie jedzenie i nie zdrowe odżywianie :/ i normalnie mam poprosic , podczas pobierania krwi , że dodatkowo na poziom żelaza tak ?
Tak, ale ogólnie wyniki całkiem nieźle samym hematokrytem nie ma powodu się przejmować, zwłaszcza, że obniżony minimalnie

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zawsze robię sama - nie jem gotowych, bo za dużo w nich cukru ;)
Kasza jaglana (ugotowana, zimna), mleko kokosowe (do gęstości), mrożone owoce, i tyle ;)
Można od razu zjeść, a można na chwilę dać do zamrażalnika ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Fajnie :rofl: zdrowe i dobre :)
Tak, ale ogólnie wyniki całkiem nieźle samym hematokrytem nie ma powodu się przejmować, zwłaszcza, że obniżony minimalnie

0d1yrjjgtd95fou3.png
Całą ciążę mam wyniki bardzo dobre, oby tak było do końca :unsure:

No to jutro bede miala namiastke normalnego zycia, bo umowilam sie z mezem na ogladanie wozkow i fotelikow u mnie w miescie (pewnie slaby wybor, ale co zrobic...), a potem obiad w restauracji. Fajnie bedzie ubrac cos innego niz dres i zrobic makijaz...ostatni raz wyszlam z domu rowno tydzien temu. Eh eh :/

reklama
No to jutro bede miala namiastke normalnego zycia, bo umowilam sie z mezem na ogladanie wozkow i fotelikow u mnie w miescie (pewnie slaby wybor, ale co zrobic...), a potem obiad w restauracji. Fajnie bedzie ubrac cos innego niz dres i zrobic makijaz...ostatni raz wyszlam z domu rowno tydzien temu. Eh eh :/

Mam nadzieję, że uda się coś fajnego znaleźć :)
No i miłego obiadu w restauracji [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry