reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero

Klipsy na skarpety? [emoji14] nie wiedziałam, że jest takie coś :D

Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*

To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D

A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o

Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D
Klipsy do skarpet - takie coś
Link do: Klamry klamerki spinacze spinki klipsy do SKARPET
Mamy podzielone kolorami, i po praniu nie ma ponad 20 czarnych skarpetek do rozdzielenia [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Co do wyniku badań to sie nie wypowiem bo się nie znam [emoji4] no i co do ubrania to ważne też gdzie Twój chce Cię zabrać :) żebyś była ubrana odpowiednio do okazji [emoji1] no i najlepiej będzie jak w sobotę wyjdziesz w tym ubraniu na balkon :) i poczekasz z 5 minut chociaż [emoji4] bo jednak w ciąży zmarznac nie jest wskazane

f2w39n7303c24ozn.png
Pojadę w tym chyba do lekarza na polowkowe i na spacer po galerii :) a na sobotę może się wygada K co wymyślił :p albo chociaż czy będzie zimno w tym miejscu :D cieszę się bardzo, bo jeszcze do dzisiaj do 10 nie było pewne , czy przyjedzie w czwartek :oops:

U mnie nie da się nawet zdjęcia z dysku wstawić :/ i muszę zapisywac z dysku i dopiero

Klipsy na skarpety? [emoji14] nie wiedziałam, że jest takie coś :D

Wiem :) i bardzo mnie to cieszy , że też czekacie razem ze mną :*

To teraz pora na kolejne , powiedz siostrze :D

A ja mam np. krwinek czerwonych trochę za mało to źle ? I hematokryt , też mało.. nie mam.pojecia nawet co to :o

Dziękuje :* no właśnie się zastanawiam. Będzie w ten dzień ponad 15° a mam płaszczyk pod kolor tych butów :D
Aha, hematokryt to ogólnie w dużym skrócie zawartość wszystkich "składników" w objętości krwi.. Za mało czerwonych krwinek może sugerować anemię...
Robiłaś poziom żelaza? (poza hemoglobiną, która jest w morfologii)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry