reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja dostałam kwiaty wczoraj wtf?!...
miło ale mógł dziś kupić [emoji23] ma szczęście ze jestem chora i nie mam siły na skomentowanie tego

16udyx8di9hvrs5t.png
Nie czepiajmy się o szczegóły [emoji16][emoji16][emoji16] ważne, że kupił i pamiętał [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Przepraszam , że dopiero teraz piszę ale dopiero się położyłam i padam . Szyjka wydłużyla się jeszcze do 3 cm zostajemy przy lekach i oszczędnym trybie życia mogę zrobić sobie jedzenie , wykapac się i troszkę pospacerować po domu ale żadnego sprzątania podnoszenia itd za 2 tyg kolejna wizyta i tyle ... moja lekarka dziś mnie z lekka zasmucila bo albo miała zły dzień albo nie wiem o co jej chodziło, ale była taka "obcasowa "ze tak powiem . No ale nic najważniejsze , że jest dobrze . Zapytałam czy zakładają ten passar tak poprostu dla bezpieczeństwa to powiedziała że tylko jak jest konieczność ... zbadala mnie tylko dopochwowo i usg też tylko dopochwowe jak zapytałam czy przez brzuch też to powiedziała że przecież dopiero byłam w szpitalu badana więc nie.. No i tak mnie trochę rozczarowała wręcz odebrałam to tak jakby Ona była zła , że ja w szpitalu byłam .. dostałam glukoze i mogę normalnie jeść a godzinę przed kolejną wizyta mam to wypić w domu i mi krew pobiora .. więc też jakos dziwnie. Ale najważniejsze że wszystko jest oki :)
Najważniejsze, że wszystko dobrze ☺️ a lekarka się nie przejmuj oni tez czasami mają swoje humory

Cześć dziewczyny! Ja nie mam czasu nawet tu zobaczyc co sie dzieje, moj najblizszy wujek umiera i ostatnio nie mam nawet ochoty na nic:( w sumie tylko czekamy na te zle wiesci:/ jestem po wizycie, z dzidzia dobrze dalej chlopczyk a polowkowe za tydzien w sobote( dobrze sie zapytalam lekarza bo myslala ze juz jestesmy umowieni) wiec troche pozno je bede miala bo to bedzie juz 21 tyd i 6 dzien no ale coz mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku:) mam nadzieję ze u Was wszystko dobrze! Pozdrawiam:*

Przepraszam , że dopiero teraz piszę ale dopiero się położyłam i padam . Szyjka wydłużyla się jeszcze do 3 cm zostajemy przy lekach i oszczędnym trybie życia mogę zrobić sobie jedzenie , wykapac się i troszkę pospacerować po domu ale żadnego sprzątania podnoszenia itd za 2 tyg kolejna wizyta i tyle ... moja lekarka dziś mnie z lekka zasmucila bo albo miała zły dzień albo nie wiem o co jej chodziło, ale była taka "obcasowa "ze tak powiem . No ale nic najważniejsze , że jest dobrze . Zapytałam czy zakładają ten passar tak poprostu dla bezpieczeństwa to powiedziała że tylko jak jest konieczność ... zbadala mnie tylko dopochwowo i usg też tylko dopochwowe jak zapytałam czy przez brzuch też to powiedziała że przecież dopiero byłam w szpitalu badana więc nie.. No i tak mnie trochę rozczarowała wręcz odebrałam to tak jakby Ona była zła , że ja w szpitalu byłam .. dostałam glukoze i mogę normalnie jeść a godzinę przed kolejną wizyta mam to wypić w domu i mi krew pobiora .. więc też jakos dziwnie. Ale najważniejsze że wszystko jest oki :)
Super kochana ze szyjka się wydluzyla widzisz wszytko będzie dobrze ciesze się strasznie :* a co do lekarki może rzeczywiście miała jakiś gorszy dzień bo nie powinna być zła na Ciebie ze pojechalas do szpitala

Ja to chyba umiem przewidywać przyszłość bo wspominalam, że na następnej przedłuży się do 3cm i są [emoji16][emoji16] Bardzo dobre wieści [emoji16] a lekarka się nie przejmuj może jakiś zły dzień miala... Raz na całą Twoja ciąże może mieć a jak się powtórzy to wtedy już wiadomo, że jędza [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

To super, ze wszystko dobrze! Tylko kurcze ja zawsze myslalam, ze szyjka nie moze sie wydluzyc jak juz sie skrocila[emoji53] Ale widocznie sie mylilam.
No nic, najwazniejsze, ze jest lepiej i nawet nie musisz juz tak plackiem lezec. Oby tak dalej!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny! Ja nie mam czasu nawet tu zobaczyc co sie dzieje, moj najblizszy wujek umiera i ostatnio nie mam nawet ochoty na nic:( w sumie tylko czekamy na te zle wiesci:/ jestem po wizycie, z dzidzia dobrze dalej chlopczyk a polowkowe za tydzien w sobote( dobrze sie zapytalam lekarza bo myslala ze juz jestesmy umowieni) wiec troche pozno je bede miala bo to bedzie juz 21 tyd i 6 dzien no ale coz mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku:) mam nadzieję ze u Was wszystko dobrze! Pozdrawiam:*
Współczuję .. myślałam o Tobie ostatnio i tak czekałam kiedy się odezwiesz.
Połówkowe dobrze będziesz miała, ja albo 20+6 abo 21+6 więc jeszcze byśmy się zmieściły. Trzymaj się jakoś :*

Do góry