reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No tez byl by problem, zwlaszcza przed swietami, bo nie mam miksera i wszystko robie blenderem[emoji6] Zawsze mam wizje, ze mi pada w trakcie robienia ciasta i co ja zrobie[emoji33]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
mamie piekarnik kiedyś poszedł w trakcie pieczenia ciasta... pojechała do babci, ciasto na szczęście jakoś (nie wiem, jakim cudem) wyszło...

A blender - cóż, u mnie podstawą ostatnio są koktajle - wcześniej, tzn przed ciążą to było standardowe śniadanie, teraz wypijam ze 4 kubki dziennie, do tego do kanapek nie jem wędlin czy żółtego sera, najczęściej są to wszelkiego rodzaju pasty kanapowe, żeby zrobić "kotlety", to też bez blendera się nie da, i tak dalej ;)

Ja już w sobotę kupię większość rzeczy plus torbę i zaczynam się pakować. A później dzieciaczka będę obkupywac :) ty masz ten plus , że znasz płeć i możesz przy okazji w sklepie kupić jedną pieluszkę, jakas czapeczkę :p
Ja Póki co czekam aż znajoma mi przywiezie rzeczy po córce. Wtedy będę wiedzieć co mi jeszcze potrzeba :) i jeszcze brat cioteczny K szykuje że swoją dziewczyną dla nas rzeczy i wózek. Wtedy będę mogła zacząć dokupywać co potrzebne [emoji4]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w sobotę kupię większość rzeczy plus torbę i zaczynam się pakować. A później dzieciaczka będę obkupywac :) ty masz ten plus , że znasz płeć i możesz przy okazji w sklepie kupić jedną pieluszkę, jakas czapeczkę :p
Ja też właśnie na torbę się czatuje chyba zamówię ta z allegro ale chcę najpierw w jakiś Tesco czy gdzieś zobaczyć i zacznę się pakować :) ja to bym chciała z Wami na żywo się spotkać pójść na zakupy później razem się pakować ale bylo by fajnie :D

A nawet sie nie mierze ;p a przesylka Bardzo szybka ;) zamowilam we wtorek po poludniu i dzis mam juz
no tak, ale ja tak naprawdę mam do Karli pół godziny autem.... tylko logistycznie nie mam kiedy tego ogarnąć... :/
mało wychodzę, auto mamy jedno, O zwykle na budowie, a źle mi się siedzi za kierownicą (dużo wygodniej mi w aucie, jak mam dość mocno "położone" siedzenie, ale wtedy bym niewiele widziała, więc albo wygodnie z brzuszkiem, albo wygodnie za kierownicą...)

reklama
Kochana ona jest uniwersalna
95% bawełna wiec bardzo elastyczna dopasowuje się do ciała ja mam w brzuchu 98cm w cyckach nie wiem ale zapewne tyle samo albo i więcej i jest Ok

16udyx8di9hvrs5t.png
tylko cały czas pozostaje kwestia, czy bawić się z przesyłkami, czy po prostu kiedyś przyjechać... cholera, przecież to bliżej niż miałam codziennie do pracy...

Do góry