reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

faaaajna ta sukienka :D
a jaki rozmiar wzięłaś (i ile masz w biuście?)
pewnie nim dojadę do Wodzisławia w czasie, gdy będzie czynne pewnie prościej będzie zamówić na odległość...

Kochana ona jest uniwersalna
95% bawełna wiec bardzo elastyczna dopasowuje się do ciała ja mam w brzuchu 98cm w cyckach nie wiem ale zapewne tyle samo albo i więcej i jest Ok

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Nie no ja słuchałam wypowiedzi jakiegoś faceta , że to dla pracowników :) bo przecież kina, restauracje i sklepiki będą otwarte ... Więc nikt nie mówi jak mamy spędzać czas :) wiadomo, że fajnie móc iść do sklepu kiedy mamy ochotę, ale pracownik ma beznadziejnie :)

f2w39n7303c24ozn.png
No ja ptacuje w niedziele, swieta, Boze Narodzenie, Wielkanoc, sylwestra Nowy Rok itp, wiec nie jestem w stanie powiedziec, ze ma zle ten co pracuje w niedziele[emoji6] A tak na prawde nikt nikogo nie zmusza, wiec to takie ukladanie ludziom zycia na sile.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Czyje się fatalnie leci mi z nosa, jestem strasznie słaba robię inhalacje ale nie wiem czy coś to daje
Pije herbaty z cytryna syrop z cebuli
Chciałam być dziś na sklepie i pocis sprzedaż bi dużo babek dziś chodzi a czuje się tak złe ... wizytę przesunęłam z pon na następny piątek bo moe wyrobie z zrobieniem wyników

16udyx8di9hvrs5t.png
strasznie cię to męczy :(
nie wiem, co jeszcze mogłabym polecić :(
ale jak jesteś taka chora, to lepiej zostań w domu, a najlepiej w łóżku, w takim stanie sprzedaży nie poprawisz...
mnie na szczęście powoli przechodzi, katar męczy nadal, zatoki zapchane, ale już jestem w stanie jakoś żyć... mam nadzieję, że do weekendu przejdzie całkiem...

strasznie cię to męczy :(
nie wiem, co jeszcze mogłabym polecić :(
ale jak jesteś taka chora, to lepiej zostań w domu, a najlepiej w łóżku, w takim stanie sprzedaży nie poprawisz...
mnie na szczęście powoli przechodzi, katar męczy nadal, zatoki zapchane, ale już jestem w stanie jakoś żyć... mam nadzieję, że do weekendu przejdzie całkiem...

Nie No leżę od rana nie jestem w stanie z lozka wyjść
Wszystko mi ciśnie w oczy to jest najgorsze ..

16udyx8di9hvrs5t.png

współczuję takich zaparć :(
kiedyś miałam, ileś lat temu, i pamiętam, jakie było nieprzyjemne, a co dopiero w ciąży...
to akurat plus bycia wege - jak się żywi głównie warzywami/owocami, to w tej kwestii działa wszystko dużo lepiej ;)
ale na co dzień, zamiast jogurtu polecam po prostu koktajl owocowy - ze dwie łyżki płatków owsianych, i owoce - u mnie zwykle banan i co się nawinie - świeże, mrożone, idealne pole do eksperymentów, pyszne, i bardzo zdrowe, bo jakoś obecnie nie wyobrażam sobie, żebym miała na raz zjeść np banana, pomarańczę, dwie cytryny i pół pęczka pietruszki, a w koktajlu wchodzi bardzo sprawnie ;)
Dziękuję napewno wypróbuję zrobię wszystko żeby się ratować :*

reklama
Ja ogólnie też jestem przeciwna, ale ostatnio słyszałam, że kina, restauracje i małe sklepiki będą otwarte o ile stanie w nich właściciel :) to na być podobno dla zatrudnianych pracowników :) żeby dać im wolna niedziele

f2w39n7303c24ozn.png
gdyby tak się troszczyli o pracowników, to wystarczyło dać zapis, że za pracę w niedzielę należy się np stawka x3, i wolny wybór

mnie też wkurza takie "uszczęśliwianie mnie na siłę" :/

Do góry