reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Czyje się fatalnie leci mi z nosa, jestem strasznie słaba robię inhalacje ale nie wiem czy coś to daje
Pije herbaty z cytryna syrop z cebuli
Chciałam być dziś na sklepie i pocis sprzedaż bi dużo babek dziś chodzi a czuje się tak złe ... wizytę przesunęłam z pon na następny piątek bo moe wyrobie z zrobieniem wyników

16udyx8di9hvrs5t.png
Wizyta nie ucieknie , maluszek na pewno ma się dobrze. Teraz Ty wracaj do siebie :)

reklama
Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Karla, a jak my się cieszymy że mamy Ciebie...! :D

A jak dla mnie to bez różnicy teraz , wcześniej jak pracowałam w każdy dzień tygodnia to się cieszyłam bo miałabym w końcu dzień wolny w niedzielę. A teraz osoby nie tracą chyba zarobku przez wolne w niedzielę tylko mają odrobione w tygodniu lub zamiast wolnego dnia w tygodniu ? Mniejsza z tym. Nie wglebialam się w to :p

No nie, bo kiedyś miałaś wszystkie dni w miesiącu a teraz wypadają ci 2, za rok wypadną 3 niedzielę/ miesiąc, a za 2 lata wszystkie niedziele :p

Pewnie, że mogę tylko nie chce teraz wyjść na egoistkę bo zapytałam M jaki mu się podoba i wybrał nr 2 a jednak poczekać na ten pierwszy :D Niech chłopak też ma coś z życia haha

No tak, masz rację, niech wybiera...! :)

Nic nie mów.. wszystkie kraje od tego odchodzą, bo wpływa to na gospodarkę wręcz negatywnie, tylko u nas jakoś niechętnie uczą się na czyichś błędach... Poza tym nienawidze jak ktoś mi mówi co mam robić albo czego NIE robić ze swoją niedzielą. Jak zechcę ją spędzić z rodziną w parku to i tak to zrobię. Eh. Wkurzają mnie takie rzeczy.

@olaaa7, sesja to fajna pamiątka i fotograf powinien tak się dostosować żebyś czuła się dobrze i super pięknie :)
Ja ogólnie też jestem przeciwna, ale ostatnio słyszałam, że kina, restauracje i małe sklepiki będą otwarte o ile stanie w nich właściciel :) to na być podobno dla zatrudnianych pracowników :) żeby dać im wolna niedziele

f2w39n7303c24ozn.png

Nom strasznie ciężko z tym mam pije dużo wody nie wiem nie jem jakiś ciężko strawnych rzeczy i mnie tak meczy dziś sobie jogurtów nakupuje :*
współczuję takich zaparć :(
kiedyś miałam, ileś lat temu, i pamiętam, jakie było nieprzyjemne, a co dopiero w ciąży...
to akurat plus bycia wege - jak się żywi głównie warzywami/owocami, to w tej kwestii działa wszystko dużo lepiej ;)
ale na co dzień, zamiast jogurtu polecam po prostu koktajl owocowy - ze dwie łyżki płatków owsianych, i owoce - u mnie zwykle banan i co się nawinie - świeże, mrożone, idealne pole do eksperymentów, pyszne, i bardzo zdrowe, bo jakoś obecnie nie wyobrażam sobie, żebym miała na raz zjeść np banana, pomarańczę, dwie cytryny i pół pęczka pietruszki, a w koktajlu wchodzi bardzo sprawnie ;)

reklama
Wlasnie chodzilo o osoby, ktore robia zakupy w niedziele zeby inaczej spedzaly czas. A Ci co pracuja w niedziele tylko straca zarobek.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no ja słuchałam wypowiedzi jakiegoś faceta , że to dla pracowników :) bo przecież kina, restauracje i sklepiki będą otwarte ... Więc nikt nie mówi jak mamy spędzać czas :) wiadomo, że fajnie móc iść do sklepu kiedy mamy ochotę, ale pracownik ma beznadziejnie :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry