reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

W tej wolnej niedzieli chyba chodzi o osoby które w ten dzień musiały pracować , a powinny spędzać czas z rodziną :p a nie o Ciebie Ty egoistko :D

Ładne sukienki i śliczny brzuszek *.*
Czemu ja tych sukienek nie widziałam na stronie Karli ?:(
Są są i sa super <3 materiał też bardzo fajny :)

reklama
W tej wolnej niedzieli chyba chodzi o osoby które w ten dzień musiały pracować , a powinny spędzać czas z rodziną [emoji14] a nie o Ciebie Ty egoistko :D

Ładne sukienki i śliczny brzuszek *.*
Czemu ja tych sukienek nie widziałam na stronie Karli ?:(
Wlasnie chodzilo o osoby, ktore robia zakupy w niedziele zeby inaczej spedzaly czas. A Ci co pracuja w niedziele tylko straca zarobek.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Polska bierze przyklad z Wegier. Tam tez kiedys wprowadzili zakaz handlu w niedziele ,ale z marnym skutkiem. Po pol roku zmienili ustawe,wiec moze w Polsce tez tak bedzie.

Ja mam sesje zarezerwowana na 26 maja w Dzien Mamy. Bede wtedy w 31 tyg i 4 dniu. Chcialam tydzien pozniej,ale znajoma wyjezdza.

Olaaa7- mi drugi.

Polska bierze przyklad z Wegier. Tam tez kiedys wprowadzili zakaz handlu w niedziele ,ale z marnym skutkiem. Po pol roku zmienili ustawe,wiec moze w Polsce tez tak bedzie.

Ja mam sesje zarezerwowana na 26 maja w Dzien Mamy. Bede wtedy w 31 tyg i 4 dniu. Chcialam tydzien pozniej,ale znajoma wyjezdza.

Olaaa7- mi drugi.
Pewnie weźmiemy ten drugi skoro M się bardziej podoba to niech chociaż sobie kolor fotelika wybierze :D ja wybrałam kolor wózka :) Ale jeszcze pokażę mu dziś pozostałe dostępne kolory :)

Są są i sa super <3 materiał też bardzo fajny :)

Suoer wyglądasz cieszę się ze ci się podobają [emoji18]

Dziewczyny jesteście moja reklama aż minsie płakać chce ze mam was ale z szczęścia oczywiście dziś mi hormony grają

Czyje się fatalnie leci mi z nosa, jestem strasznie słaba robię inhalacje ale nie wiem czy coś to daje
Pije herbaty z cytryna syrop z cebuli
Chciałam być dziś na sklepie i pocis sprzedaż bi dużo babek dziś chodzi a czuje się tak złe ... wizytę przesunęłam z pon na następny piątek bo moe wyrobie z zrobieniem wyników

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry