reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja zdycham dziś zatoki tak mi cisną w oczy szok...
a jutro musze rozliczyć tydzień na sklepie trochę papierkowa robota ... ale nie wiem czy dam radę idę leżeć bo mam wrażenie ze zdechnę zaraz ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj :( Trzymaj sie kochana , jak mozesz to to wyleż

hej dziewcZyny

prosze was o rade.
dzisiaj w nocy podczas sikania odczulam mocny bol po prawej stronie brzucha na dole w okolocy jajnika, bol byl dość mocny, uniemozliwial sikanie. Dzisiaj rano wstalam z lozka i doslownie nie moglam chodzic z bolu to samo co w nocy, jakbym sobie cos naderwala. Bol jeat podobny do tego przy gwaltownym kichnieciu. Jedynie lezenie bez ruchu pomaga. nie wiem co to moze byc, pecherz raczej nie, bo bolaloby mnie niezaleNie czy chodze czy leze. mie mam pojecia..... miala któraś z was tak??
Ja wlasnie wczoraj przez caly dzien mialam taki bol w dole brzucha, ze chodzic nie poglam. Przez noc przeszlo.
Teraz wszystko szybko sie rozrasta i takie bole chyba sa normalne.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wlasnie wczoraj przez caly dzien mialam taki bol w dole brzucha, ze chodzic nie poglam. Przez noc przeszlo.
Teraz wszystko szybko sie rozrasta i takie bole chyba sa normalne.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi się wydaję, że te różne bóle spowodowane są rozrastaniem wszystkiego w środku. Ja to ostatnio też czuję taką ciężkość macicy trochę jak przed okresem, chyba dlatego że mały rośnie, bo też jego kopniaczki czuję codziennie nawet po 2-3 razy :) W ogóle zakochana jestem w nim [emoji7]

Ja zdycham dziś zatoki tak mi cisną w oczy szok...
a jutro musze rozliczyć tydzień na sklepie trochę papierkowa robota ... ale nie wiem czy dam radę idę leżeć bo mam wrażenie ze zdechnę zaraz ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oj biedaku :(
Spróbuj choć trochę wylezec, poza tym posmaruj czoło maścią rozgrzewająca i jakaś opaska na to... Plus oczywiście inhalacje...

Mnie inhalacje bardzo pomagają, chociaż na godzinę....
I parę kropli olejku sosnowego na kołnierzyk bluzy - zapachu i tak nie czuję, ale pewnie coś tam działa... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dzień dobry albo i nie dobry... Dziś totalnie brak humoru.. Chociaż jak wyszłam na spacerek to ciut lepiej mi się zrobiło :) udanego dnia Kobiet :)

p19u3e3kx02n8g8h.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@Veraska, miłego dnia, super pomysł!

Uffffff...! hahahah bo jakby coś to musiałybyśmy się dzidzią zaopiekować ;) :D

Kolega mi przesłał, jakoś mega mnie ubawiło, choć opór szowinistyczne ;) Zobacz załącznik 841692
Nie ma takiej opcji[emoji6] z tymi moimi chłopakami miałaby życie jak królowa
Ale kolega ma poczucie humoru

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry