reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas jest bardzo restrykcyjnie przy tym badaniu. Wytycznych jeszcze pilnują pielęgniarki. U mnie pije się glukozę przy pielęgniarce, nie można dodać cytryny, trzeba siedzieć w poczekalni przez cały czas. Jedyne co, to pozwalają małymi łykami pić wodę mineralną.
U mnie w przychodni musisz być 8 godzin bez posiłku. Pobierają krew po przyjściu i dostajesz do wypicia od położnej napój (zapieczętowany w małej butelce jak mała woda mineralna.) Do wyboru masz smak cytrynowy i mandarynkowy. Dziewczyny, które pytałam mówiły, że jest dość dobry w smaku. Jakby piły fantę lub sprite. Potem czekasz 2 godzinki i jest pobierana krew, czasem trzeba zostać jeszcze kolejną i pobierają trzeci raz.

reklama
Witam w srode[emoji4] dzisiaj ma przyjechać kurier z poduszka wiec mam nadzieje ze juz sie bede wysypiac [emoji13][emoji13]

Od rana nie mam apetytu... Nie mogę patrzec na jedzenie[emoji53] mimo ze w brzuchu burczy... Raz mam napady gloduna raz tak jak dzisiaj nie moge jesc. Też tak macie??

0d1ysek2pbzt5rd6.png
Może chrupki kukurydziane, soki .. coś żeby trochę wypełnić żołądek. W ciąży nie powinno się dopuszczac do uczucia głodu.
Ja mam apetyt wieczorem, a w ciągu dnia zjem śniadanie, zupę ale to tylko dla dziecka bo ja nie czuję się glodna

Aaaa dziewczyny złamało mnie przeziębienie z taką siłą ze leżę w łóżku bez życia. Rozwalona totalnie na łopatki. Lecze sie czosnkiem, cebula, miodem, cytryna itp. Smierdze na kilometr[emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej i ciebie tez zlapalo[emoji53] To trzymam kciuki zeby szybko przeszlo!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w przychodni musisz być 8 godzin bez posiłku. Pobierają krew po przyjściu i dostajesz do wypicia od położnej napój (zapieczętowany w małej butelce jak mała woda mineralna.) Do wyboru masz smak cytrynowy i mandarynkowy. Dziewczyny, które pytałam mówiły, że jest dość dobry w smaku. Jakby piły fantę lub sprite. Potem czekasz 2 godzinki i jest pobierana krew, czasem trzeba zostać jeszcze kolejną i pobierają trzeci raz.

Brzmi to dużo bardziej humanitarnie...

Będziesz na pewno [emoji2] ja odkąd ją mam z łóżka bym najchętniej nie wychodziła i w sumie nie wychodzę [emoji2][emoji2][emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
A ja swoją chyba sprzedam. Rzadko jest mi potrzebna. Dzisiaj spałam bez i również się wyspałam.. może później jak będę miała większy brzuch to się przyda :blink:

Może chrupki kukurydziane, soki .. coś żeby trochę wypełnić żołądek. W ciąży nie powinno się dopuszczac do uczucia głodu.
Ja mam apetyt wieczorem, a w ciągu dnia zjem śniadanie, zupę ale to tylko dla dziecka bo ja nie czuję się glodna
Już wcisnelam troche zupy.. Za to chetnie bym cos słodkiego zjadla [emoji13]

0d1ysek2pbzt5rd6.png

reklama
Na 13ta , leki dalej to co w szpitalu nawet mi ładnie panie zapakowaly tak jak miałam w szpitalu żebym niemusiala wczoraj po aptekach chodzić :)i do wizyty mam tak ładnie popakowane na każdy dzień przekochane kobietki :) Zobacz załącznik 841586
Ale super! Całkiem inne samopoczucie jak człowiek trafia ta takich dobrych ludzi na swojej drodze :-)

Do góry