reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak się zastanawiam, bo szyjka nie daje objawów, ale może jakieś inne objawy mogą sugerować "zagrożenie"? Skurcze, bóle itd?
Czy szyjka może zacząć się skracać itd bez absolutnie żadnych innych powiązanych objawów? Bólu, skurczy itd?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Skurcze mogo powodowac skracanie szyjki. Natomiast bez skurczow szyjka tez moze sie skracac zupelnie bezobjawowo.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
No to tak jak ja, wiedziałam co prawda ze chciałabym 2 dziecko ale wiedziałam tez ze za kilka ładnych lat, wiec oddałam lub sprzedałam na Allegro. Ale u mnie zaskoczenie w druga stronę- okazało się ze w piwnicy miałam odłożony karton takich „super” rzeczy i teraz idealnie się przydadzą choć to nie są śpiochy, raczej markowa kurteczka, prezenty na specjalne okazje itp :)

@klaudiaa975 czemu nie możesz być w sukience...? Sprawdzi się u gina i na zdjęciach...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja tez mam troche bluz, spodenek, kombinezony. Takich rzeczy nie oddalam na wszelki wypadek[emoji6] Malo mam bodziakow, spiochow itp.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wkoncu odebrałam sukienkę która zamawiałam z licytacji co ola tez
Zwykła bawełna szału nie ma inna zdj tez inna bo jest biała z kwiatami a w rzeczywistości jasno różowa za 30 zł warta więcej bym nie dała [emoji23]
Rozmiar s i jest Ok
Nie przerażać się tłem [emoji23] jest 21:30 i brzuchem bo akurat po kolacji jestem
1520368075-86028eaa605f2925-aaaaaa.jpeg
1520368086-73ff035c7d135bdc-aaaaaa.jpeg
1520368091-fb4ecc5976d53bcf-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Ładnie wyglądasz :) a z tyłu synuś w łóżku :D

Taką mam nadzieję, że poza nadżerką będzie z nią wszystko ok... Dr dopisał na karcie ciąży o tej nadżerce, i uczulił, żeby każdemu o niej mówić, bo przy porodzie też na pewno będzie krwawić, żeby nie pomyśleli, że to się łożysko odkleja i nie wzięli mnie na awaryjną cc...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No wlasnie, musisz zawsze pamietac mowic o tej nadzerce.
Ja skolei mialam kiedyc wypalana nadzerke i przy porodzie okaxalo sie, ze w tym miejscu szyjka ciezko sie rozwiera[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry