reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Omg[emoji33]Jak to zakaz? To wynajmujecie to mieszkanie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

To mieszkanie z miasta ale tak jakby wynajem tutaj to wygląda tak , że praktycznie 80% populacji wynajmuje mieszkania ,domy od osób prywatnych , miast , firm bo koszty nie są tak duże jak np w Polsce i niewielka jest różnica między kupionym mieszkaniem a wynajętym czy nawet domem , a tak długo jak wynajmujesz i płacisz to nikt Cię niewyrzuci i to Ty chodzisz po mieszkaniach i wybierasz jakie Cię pasuje , a nie tak jak w Polsce że bierzesz cokolwiek jest wolnego i jeszcze płacisz jak za zboże :) ja mam mieszkanie w Polsce które wynajmuje i tyle co chętnych to aż byłam zdziwiona że aż tak duże zapotrzebowanie jest na mieszkania i jest z tym takim ogromny problem :(

Super :D ja tylko czekam na płeć i doczekać się nie mogę . Bo jeśli to będzie dziewczynka to mam do przebrania 2 wielkie wory , jeśli chłopczyk to idę do znajomej kupić ubranka po jej nie dawno narodzonym synku :D a skąd zamawialas ?:)
To będzie taka mieszana paczka z kilku sklepów w Pl i wszystko przez rodzinę odebrane, zapakowane w jedno i przesłane do mnie ;-)

To mieszkanie z miasta ale tak jakby wynajem tutaj to wygląda tak , że praktycznie 80% populacji wynajmuje mieszkania ,domy od osób prywatnych , miast , firm bo koszty nie są tak duże jak np w Polsce i niewielka jest różnica między kupionym mieszkaniem a wynajętym czy nawet domem , a tak długo jak wynajmujesz i płacisz to nikt Cię niewyrzuci i to Ty chodzisz po mieszkaniach i wybierasz jakie Cię pasuje , a nie tak jak w Polsce że bierzesz cokolwiek jest wolnego i jeszcze płacisz jak za zboże :) ja mam mieszkanie w Polsce które wynajmuje i tyle co chętnych to aż byłam zdziwiona że aż tak duże zapotrzebowanie jest na mieszkania i jest z tym takim ogromny problem :(
Ile was kosztuje mieszkanie tam ? I w jakim mieście mieszkacie ?:)

Omg[emoji33]Jak to zakaz? To wynajmujecie to mieszkanie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A co do zakazu to tak jest niestety , na innym mieszkaniu mieliśmy satelitę i dekoder , a tutaj jest w umowie zaznaczone ze nie wolno bo nawet mogą Cię wyrzucić z mieszkania bez okresu wypowiedzenia jako karę . To chyba jeden z takich ostrych zakazów. Wiem , że ludzie kombinują i znajdują różne " sposoby " na takie ograniczenia , ale znając mnie to bym niezasnela że stresu :D

reklama
Ile was kosztuje mieszkanie tam ? I w jakim mieście mieszkacie ?:)

Zależy jakie mieszkanie wcześniej mieliśmy kawalerkę 35m i placilismy 290 euro , teraz mamy to mieszkanie ogromne ale wszystko nowe , okna , kafle , rury całkowitą renowacja budynku była do tego duży balkon w sumie to prawie jak taras i płacimy 660 euro . Wszystko zależy co i gdzie :)

Do góry