reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Przeglądarka. Aplikację właśnie ściągam. Co bardziej polecasz?
Mi.wygodniej z apki się korzysta akurat

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

reklama
Już po ;) całe 1,24cm szczęścia do kochania :) prenatalne przed świętami jeszcze oczywiście refundowane :) z usg 7+3

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Gratulacje! :-) Super wiadomość.
Ja się chyba mojego USG nie doczekam. Wypadnie dopiero gdzieś w marcu :-( Jedyna szansa to wyjazd do Pl na Święta i prywatna wizyta z USG. Będę też walczyć o prenatalne między 11-13 tc ze względu na wiek. Liczę, że mi przyznają.

A chodzisz prywatnie czy na nfz? Po nowym roku mają być platne? Bo mało się orientuje :)

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Prywatnie :) ale badania prenatalne przysługują mi bezpłatnie z racji tego że w poprzedniej ciąży moja córka miała wadę genetyczną

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]

@Marika92 super, gratulacje [emoji5][emoji7]

Ja sie jednak wieczorami czuje najgorzej. Mecza mnie mdlosci, zgaga i bol glowy.
Jak wszystko bedzie dobrze z fasolka to jutro ide ostatni raz do pracy. Nocke mam akurat.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Prywatnie :) ale badania prenatalne przysługują mi bezpłatnie z racji tego że w poprzedniej ciąży moja córka miała wadę genetyczną

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
A jeżeli w bliskiej rodzinie są takie przypadki? Moja siostra ma dwoje dzieci z wadami genetycznymi

reklama
A jeżeli w bliskiej rodzinie są takie przypadki? Moja siostra ma dwoje dzieci z wadami genetycznymi

Jeśli w rodzinie chyba też powinnaś mieć refundowane, ale pewności nie mam, zapytaj lekarza . Są jakieś konkretne wytyczne
-wiek powyżej 35 lat,
– wystąpienie wady genetycznej u dziecka z poprzedniej ciąży,
– obecność aberracji chromosomowej u któregoś z partnerów,
– nieprawidłowy wynik badania przesiewowego

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]

Do góry