reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Polecam zwykle czopki hemorol na zaparcia. Ja cale zycie sie mecze a teraz przy ciazy jeszcze bardziej. Niektorzy polecaja czopki eva qu czy jakos tak ale dla mnie za duze [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w9if3k12.png
Najlepsze czopki glicerynowe. Naturalne i skuteczne[emoji5] Ale u mnie poki co swietnie dziala kiwi[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł :p
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
O jak bym Ci wymieniła ile rzeczy nie mogę jesc kalafior, fasola, żadne warzywa straczkowe, ciemnego chleba, buraczki ograniczone, czekoladę w ograniczonych ilościach najlepiej żadnych Fasty godów, chipsów, chrupek kukurydzianych, batonów typu musli nie jestem tu w stanie wszystkiego wymienic☺️ osocow śliwki, maliny w ograniczonych ilosciach, pomarancze ale malo i tylko w momencie jak jest dobrze, jabłka w każdym bądź razie wiem co mi szkodzi i jak z tego zrezygnuje albo mocno ograniczę to czuję się super☺️

Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł :p
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
Ale już teraz ładnie uroslas☺️

dziewczyny co mają problem z szyją czym się Wam to objawiało?

Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, więc u mnie napięte mięśnie strasznie bolą, od tego idzie często ból głowy- ale właśnie u podstaw czaszki, drętwienie rąk w nocy- takie tam atrakcje :)

No znając moja mame to narobi bigosu , krokietow , gołąbków i co tylko :D że do samego lipca nam wystarczy hahaha :D

...ciekawe którego roku :-D:-D

Posprzątaj!! :-D:-D

Jem racuchy z jabłkami... jakie doooobreeeee....

Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, więc u mnie napięte mięśnie strasznie bolą, od tego idzie często ból głowy- ale właśnie u podstaw czaszki, drętwienie rąk w nocy- takie tam atrakcje :)

...ciekawe którego roku :-D:-D

Posprzątaj!! :-D:-D

Jem racuchy z jabłkami... jakie doooobreeeee....
Mmmm zjadłabym racuchy z jabłkiem :p Narobiłaś mi smaka :p Dzięęęęęki :D

dziewczyny co mają problem z szyją czym się Wam to objawiało?
Ja miałam w poprzedniej ciąży problemy od 21tc + skurcze patologiczne (brzuch robił się twardy jak kamień nawet na kilkanaście minut, czasami kilkadziesiąt razy dziennie) wykryła to ginekolog w trakcie badania na fotelu. Szyja była skurczona i bardzo miękka, rozpulchniona. Od góry już otwarta. Nie miałam żadnych objawów. Czułam się dobrze. Na wizytę pojechałam po pracy a tu skierowanie do szpitala, leki i zakaz chodzenia. Lekarka mi powiedziała, że gdybym miała wizytę 2 tyg później to mogłabym do tego czasu nie donosić ciąży (chodziło o te skurcze, których ja wtedy nie odczuwałam jako skurcze, były całkowicie bezbolesne, a że to była pierwsza ciąża to myślałam, ża macica normalnie jest ciągle taka twarda jak rośnie z dzieckiem ;-) Lekami udało się skurcze utrzymać w ryzach (występowały już codziennie do porodu, ale w trochę mniejszej częstotliwości i natężeniu) Wstawałam tylko do wc i na wizyty. Wszystko skończyło się dobrze :-)

reklama
Tak, przyjechali i naprawili. Okazalo się ze synek nawrzucał do toalety mokrych chusteczek i zatkał pompę co odprowadza ścieki do sieci. Powiedzieli że będę musiała zapłacić za to. A jak skończyli i się pytam ile to mówi 20zl żeby na flache było. [emoji23][emoji23]
Haha, z flacha to dobre[emoji23] Ale stresu nie zazdroszcze, ni nawidze takich sytuacji kiedy bie moge sie bormalnie umyc i wysikac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry