reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oby juz tak zostalo!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Oby:* dobrze za 6 dni wizyta to sprawdzi jak tam wygląda

reklama
ja troche rzeczy mam 56 bo w hm wychodza wieksze a wiekszosc mam od nich przy córce tez 56 rozmiar uzywalam chyba przez mieisac a niby urodzila sie to miala 56cm ale wiaomo noworodek jest podkurczony
Moja miala 57cm i waga sluszca, a chwile 56 ponosila[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Kochana to super wiesci!!! Wspaniale, ze jestes w domku ( z ta taxi to tez jestem w szoku).
Teraz juz bedzie tylko lepiej. Lez jak krolowa i dbaj o siebie i synka[emoji5]
Ale teraz bedziesz miala czasu dla nas[emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Tak teraz jestem dla was 24/7 :D też się cieszę , że tak się poprawiło i mam nadzieję że już tak zostanie :) . A jak mi powiedziały o tej taksówce to oczy myślałam , że mi z orbit wyskocza :D

No właśnie tak myślę , że porozmawiam z moja lekarka jeszcze też na ten temat czy może nie byłoby lepiej w razie w tego założyć bo ja i te moje panikarstwo ...
Powiem Ci ze moj lekarz wlasnie robi wszystko zebym byla spokojna. I dlatego od razu ten pessar, a nie czekanie co bedzie dalej. Poza tym jednak dzieki temu nie musze lezec, przynajmniej poki co. A wiadomo, ze to tez lepiej jak mozna sie poruszac choc troche. No nie wiem. Twoja lekarka zadecyduje. Ale mysle, ze w Twoim przypadku to chyba lepsze niz te nerwy[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Biedna.. ale ty mi się kojrzysz z jedzeniem więc jaka dieta ?:o

Współczuję.. mialam gastroskopię i nigdy więcej się nie zgodzę..

Gratuluję dziewczyny udanych wizyt !!! :***

Ja wróciłam na obiad ze spaceru i znowu chodzić nie mogę :( czyli za dużo się ruszać nie mogę w takim razie. Wczoraj się małe nie odzywało to chociaż dzisiaj zapukało dwa razy i jestem spokojniejsza.
Zrobiłam zdjęcie bo aż sama jestem w szoku, dzisiaj to i ja zauważyłam , że jednak brzuch urósł [emoji14]
* Macie jakiś pomysl jak zmienić tło na zdjęciach ? Żeby było czyste ? Zobacz załącznik 841504
Ojej, ale urosl[emoji33] Fajny taki okraglutki[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Mały się obudził i szaleje [emoji173] Boźźźźu kocham [emoji7]
Często kopie ? I mocno ? :)

O jak bym Ci wymieniła ile rzeczy nie mogę jesc kalafior, fasola, żadne warzywa straczkowe, ciemnego chleba, buraczki ograniczone, czekoladę w ograniczonych ilościach najlepiej żadnych Fasty godów, chipsów, chrupek kukurydzianych, batonów typu musli nie jestem tu w stanie wszystkiego wymienic☺️ osocow śliwki, maliny w ograniczonych ilosciach, pomarancze ale malo i tylko w momencie jak jest dobrze, jabłka w każdym bądź razie wiem co mi szkodzi i jak z tego zrezygnuje albo mocno ograniczę to czuję się super☺️
To współczuję :(
Ja mam zwyrodnienia kręgosłupa szyjnego, więc u mnie napięte mięśnie strasznie bolą, od tego idzie często ból głowy- ale właśnie u podstaw czaszki, drętwienie rąk w nocy- takie tam atrakcje :)

...ciekawe którego roku :-D:-D

Posprzątaj!! :-D:-D

Jem racuchy z jabłkami... jakie doooobreeeee....
Hahaha tak moje łóżko wygląda po nocy, gdzieś tam rogal na całym łóżku pozwijany, butelka z wodą, chusteczek 5 tysięcy , pilot, telefon no armagedon :D
I właśnie pytałam czy wiecie czy istnieje możliwość zmieniania tła na zdjęciu :) :p

Do góry