reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzięki dziewczyny tyle, że nie wiem czy M się zgodnie na taką cenę. Liczyliśmy, że cena za osobę będzie niższa o mniej więcej 1/3.

Teraz to już nie były jelita brzuch twardy. Już wzielam leki i trochę przechodzi ale w biodrach jeszcze boli. Z rana miałam straszne zaparcie i to pewnie zrobilo swoje
Przy zaparciu Kinia mi też od razu pojawia się ból brzucha i w pachwinach boli dość mocno. A po ubikacji wszystko przechodzi [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Przy zaparciu Kinia mi też od razu pojawia się ból brzucha i w pachwinach boli dość mocno. A po ubikacji wszystko przechodzi [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mi się właśnie po pojawilo bo WC się rano meczylam. Ale ten wysiłek na pewno zrobił swoje a już 3 dzień mi z takim trudem szlo

Super news..! Doczytałam o cenie.. no zawsze coś za coś.. wiem, że macie dużo wydatków teraz, ale może jak impreza jest kameralna i nie ma za dużego wyboru- jakoś się uda?
Mam nadzieję, że przekonam jakoś M :D Tym bardziej, że miejsce jest piękne, gości będzie garstka a nie każda pozycja z menu jest obowiązkowa :) trzymajcie kciuki żeby M się zgodził :p :D

Ja tylko na szybko, bo jestem u mamy, później będę czytać i nadrabiać [emoji15]
Na wizycie ok, Hania waży pół kg :)
Szyjka "na oko" ok, ładnie zamknięta itd, ale zmierzyć się nie da z powodu nadżerki - jest cały czas zaogniona, próba zbadania to pewny krwotok, więc... Nie da się... :(
Jeśli chodzi o bóle, które miałam są całkiem normalne, poza tym maleństwo urosło w ciągu 5 dni 100g, więc musiało się trochę porozciagać...
Odezwę się wieczorem [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja tylko na szybko, bo jestem u mamy, później będę czytać i nadrabiać [emoji15]
Na wizycie ok, Hania waży pół kg :)
Szyjka "na oko" ok, ładnie zamknięta itd, ale zmierzyć się nie da z powodu nadżerki - jest cały czas zaogniona, próba zbadania to pewny krwotok, więc... Nie da się... :(
Jeśli chodzi o bóle, które miałam są całkiem normalne, poza tym maleństwo urosło w ciągu 5 dni 100g, więc musiało się trochę porozciagać...
Odezwę się wieczorem [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super, gratulacje pół kilogramowej Hani [emoji7]

Do góry