reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja tylko na szybko, bo jestem u mamy, później będę czytać i nadrabiać [emoji15]
Na wizycie ok, Hania waży pół kg :)
Szyjka "na oko" ok, ładnie zamknięta itd, ale zmierzyć się nie da z powodu nadżerki - jest cały czas zaogniona, próba zbadania to pewny krwotok, więc... Nie da się... :(
Jeśli chodzi o bóle, które miałam są całkiem normalne, poza tym maleństwo urosło w ciągu 5 dni 100g, więc musiało się trochę porozciagać...
Odezwę się wieczorem [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Super kochana jej też dzieciaczki tak szybko rosną fajnie :)

reklama
Mi się właśnie po pojawilo bo WC się rano meczylam. Ale ten wysiłek na pewno zrobił swoje a już 3 dzień mi z takim trudem szlo
Polecam zwykle czopki hemorol na zaparcia. Ja cale zycie sie mecze a teraz przy ciazy jeszcze bardziej. Niektorzy polecaja czopki eva qu czy jakos tak ale dla mnie za duze [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w9if3k12.png

Polecam zwykle czopki hemorol na zaparcia. Ja cale zycie sie mecze a teraz przy ciazy jeszcze bardziej. Niektorzy polecaja czopki eva qu czy jakos tak ale dla mnie za duze [emoji13][emoji13]

0d1ysek2w9if3k12.png
Ja nie moge mam jelito nadwrażliwe i moglo by mi to pojsc w druga stronę, niedawno walczylam z biegunka

reklama
Do góry