SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To muszę zajrzeć po polowkowym szkoda że do najlepszych sklepów mam 50km :/Czasami w sklepie jest więcej
Ja niestety też 40 km ale już u nas będą budowac i na jesień będzieTo muszę zajrzeć po polowkowym szkoda że do najlepszych sklepów mam 50km :/
MleczkoJa mam jutro wizytę i już rozkminiam co będzie lepsze przed chalwa czy mleczko w tubce
To zależy od wielkości sklepu ale czasami niektóre rzeczy znajdziesz tylko online tak jak ja te body co pokazywałam wyżej jest napisane "tylko online " choć myślę, że jest też dużo rzeczy, które zobaczysz w sklepie a online nieŚliczne rzeczy w tym Smyku *.* I taki sam wybór w sklepie jak online ?
Dziękuje to dobrze, byle by w nocy for jakieś bóle nie złapały po smażonym..Smacznego [emoji16] mi już jest dobrze, ale miałam 5minut mdłości po zjedzeniu [emoji16]
U mnie jedyne co wybudowali to galerie chińska z badziewiem.. ale Busko miasto kuracjuszy wiec dużo nie moge wymagaćJa niestety też 40 km ale już u nas będą budowac i na jesień będzie
Rzadko jem smażone bo często mi po nim kiepsko , ale dziś musiałam [emoji16]Dziękuje to dobrze, byle by w nocy for jakieś bóle nie złapały po smażonym..
Popieram to co napisała @nagini84 ! Masz naprawdę super typ urody. Gdyby kiedyś trzeba było wybrac miss lipcówek to bym głosowała na Ciebie. Wszystkie jesteśmy mega piękne ale Ty jesteś takim liliputkiem, że aż chce się powiedziec takie słodkie "ooooooooh"Dziękuję :*
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3