reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wzięłam koszyka i tak trzymałam wszystko w rękach, i całe szczęście bo bym pakowała co popadnie. :D a tak ładnie wszystko leżało na tych pułkach :D
Ja często nie biorę koszyka [emoji16] a później nosze jak "Jadzwiga" w reklamie o typach klientow [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Ja mam kupiona jedna mała chalwe na jutro [emoji16] leży w kieszeni w kurtce [emoji16] zjem przed prenatalnymi

f2w39n7303c24ozn.png
Ale pisanie o chałwie było......
Przez Ciebie musiałam się podnieść, i iść do lodówki, gdzie mam zachomikowane zapasy kawowej, czekokadowej i pistacjowej [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

A przez brzuch są w stanie zbadać czy nie jest zaplatane pepowina na szyi ?

f2w39n7303c24ozn.png
Nie są w stanie. Tak samo jak nie mogą sprawdzić, czy przepływy są ok i tym podobne. Jeśli mi się uda to spróbuję się wykłócić o jeszcze jedno USG, ale z tego co słyszałam z opowiadań to szanse są prawie zerowe jak nie ma podstaw. :-( Zawsze mogę spróbować powiedzieć, że mam ataki paniki ze stresu i może mnie skieruje. Położna zna moją historię i wie też o przebytej depresji po pierwszym porodzie. Może dla spokoju psychicznego zrobi wyjątek i mnie skieruje. Będę próbować.

Nie są w stanie. Tak samo jak nie mogą sprawdzić, czy przepływy są ok i tym podobne. Jeśli mi się uda to spróbuję się wykłócić o jeszcze jedno USG, ale z tego co słyszałam z opowiadań to szanse są prawie zerowe jak nie ma podstaw. :-( Zawsze mogę spróbować powiedzieć, że mam ataki paniki ze stresu i może mnie skieruje. Położna zna moją historię i wie też o przebytej depresji po pierwszym porodzie. Może dla spokoju psychicznego zrobi wyjątek i mnie skieruje. Będę próbować.
A prywatnie? Nie przyjmą?

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry