Było ich sporoŚliczna
Też taką chcę [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było ich sporoŚliczna
Też taką chcę [emoji14]
Hmmm, może uda się odwiedzićTerranova lubię tego typu sukienki mimo że jestem niska to dobrze się w nich czuje
27.06.17 Anastazja [*]
Kurcze zazdroszczę u mnie 22 tydzień i 3 dzień i czas jakby stał w miejscu wizytę mam dopiero 16 chociaż nie bardzo na nią czekam bo przed nią musze zrobić krzywa cukrowaU mnie leci jak szalony... Dopiero miałam połówkowe a zaraz znów wizyta
27.06.17 Anastazja [*]
Bardzo ladna[emoji5]aa jaki brzuszek sliczny[emoji5]Co myślicie? ładna?
27.06.17 Anastazja [*]
Na szczęście już był spokój, ale i tak spokojniej poczuję się po jutrzejszej wizycie...Po wczoraj już nie miałaś żadnych boli ? Ja cały dzień spokój i na wieczór znowu nie mogę chodzić nie wiem czy tak się rozciąga i jest okej czy szyjka się skraca albo coś :/
Dzisiaj mi zleciał dzień nawet nie wiedziałam kiedy, tydzień mi nawet mija ale weekendy się dłużą niesamowicie :/Kurcze jakoś czas zaczął mi się dluzyc, a u Was jak z tym czasem leci jak szalony czy jakby zwolnił?
Nie chcę panikować i leżeć 3dni o nospie w tym moim nie udanym szpitalu :/Na szczęście już był spokój, ale i tak spokojniej poczuję się po jutrzejszej wizycie...
Ale jeśli bardzo się martwisz, to może faktycznie IP...?
Leci jak szalony i boje sie, ze sie nie wyrobie ze wszystkim[emoji6]Kurcze jakoś czas zaczął mi się dluzyc, a u Was jak z tym czasem leci jak szalony czy jakby zwolnił?