reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Śliczna :D

Też taką chcę [emoji14]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Było ich sporo :D

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
U mnie leci jak szalony... Dopiero miałam połówkowe a zaraz znów wizyta :D

p19u3e3ki14olwdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Kurcze zazdroszczę u mnie 22 tydzień i 3 dzień i czas jakby stał w miejscu wizytę mam dopiero 16 chociaż nie bardzo na nią czekam bo przed nią musze zrobić krzywa cukrowa :D

Po wczoraj już nie miałaś żadnych boli ? Ja cały dzień spokój i na wieczór znowu nie mogę chodzić :( nie wiem czy tak się rozciąga i jest okej czy szyjka się skraca albo coś :( :/
Na szczęście już był spokój, ale i tak spokojniej poczuję się po jutrzejszej wizycie...

Ale jeśli bardzo się martwisz, to może faktycznie IP...?

0d1yrjjgtd95fou3.png

Klaudia a to tez wiązadła mogą cię tak bolec na których macica wisi i się rozciąga wtedy tez jest problem przy chodzeniu strasznie boli i ciągnie ale jak najbardziej bóle są normalne na tym etapie co my kestesmy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry