Sabinaaa81
Fanka BB :)
Ja też lubię ;-)Ale makaron z truskawkami jest przecież dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też lubię ;-)Ale makaron z truskawkami jest przecież dobry
Terranova lubię tego typu sukienki mimo że jestem niska to dobrze się w nich czujeŚliczna! Gdzie ja znalazłaś ?:*
Bleeeeee. Albo z białym seremAle makaron z truskawkami jest przecież dobry
Po wczoraj już nie miałaś żadnych boli ? Ja cały dzień spokój i na wieczór znowu nie mogę chodzić nie wiem czy tak się rozciąga i jest okej czy szyjka się skraca albo coś :/Ale makaron z truskawkami jest przecież dobry
Bardo ładnie w niej wyglądasz! Też muszę coś poszukać wiosna idzie trzeba się wydostać w końcu z tych spodniTerranova lubię tego typu sukienki mimo że jestem niska to dobrze się w nich czuje
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
MamJa też .. mam nadzieję , że K zjedzie i odważy się być przy porodzie. Lub chcoiaz będzie, zebym się nie stresowała jak dojechać itp. a w razie czego chciałabym żeby mama była ze mną i mam nadzieję , że nie zacznę rodzić jak będzie w pracy
W Lidlu będzie maszyna do szycia, gdybyś potrzebowała
Uwielbiam makaron z białym serem z truskawkami tez mega <3Bleeeeee. Albo z białym serem
ŚlicznaCo myślicie? ładna?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie leci jak szalony... Dopiero miałam połówkowe a zaraz znów wizytaKurcze jakoś czas zaczął mi się dluzyc, a u Was jak z tym czasem leci jak szalony czy jakby zwolnił?