reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Świetny nawyk, przyda się w późniejszym życiu ;)
Współczuję wyjazdu męża.. Kiedy wraca?
Napiszę Ci to samo co Wronce - planuj, rozrysowuj, "przestawiaj meble" w projekcie do projektowania itd - zdecydowanie szybciej zleci czas, a i potem, po powrocie męża szybciej i sprawniej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mój za 2 tygodnie ale ja nie będę miała czasu na nude codziennie ledwo się dobrze nie ogarnę to już obiad, lekcje i robi się wieczór a jeszcze w tym tygodniu wyniki i glukoza, za tydzień w poniedziałek wizyta to zleci☺️

reklama
Zrób ciasto bez cukru, i zjedz całą blachę bez wyrzutów sumienia ;) [emoji106]

Ja właśnie robię naleśniki "bieszczadzkie" - w stylu takich, jak jadłam w Wetlinie w chacie wędrowca - olbrzymie (no dobra, sporo mniejsze, bo największą patelnię mam 28cm, a tamten naleśnik to tak bliżej 40cm...), drożdżowe, z jagodami (kupiłam ostatnio mrożone, w promocji były za 13/kg :D) i bez cukru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dawaj przepis [emoji4]

16udyx8di9hvrs5t.png

Zrób ciasto bez cukru, i zjedz całą blachę bez wyrzutów sumienia ;) [emoji106]

Ja właśnie robię naleśniki "bieszczadzkie" - w stylu takich, jak jadłam w Wetlinie w chacie wędrowca - olbrzymie (no dobra, sporo mniejsze, bo największą patelnię mam 28cm, a tamten naleśnik to tak bliżej 40cm...), drożdżowe, z jagodami (kupiłam ostatnio mrożone, w promocji były za 13/kg :D) i bez cukru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
O dobry pomysl ale to ju jutro [emoji13][emoji13] mam ochote jeszcze na racuchy mam jabłka wiec cos wykombinuje

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Ja mam podobnie, wygladam powoli Jak balwan, a moje piersi po prostu sa monstrualnych rozmiarów a to dopiero połowa ciazy, muszę znowu kupic większy biustonosz. Juz sa większe o 3 rozmiary!
Moj mi mowi ze jestem piekna i ślicznie wyglądam, bardzo mnie zawsze wspiera we wszystkim.
Aż ma samej głupio przed sobą bo dlugo sie staraliśmy i bardzo cieszę sie ze jestem w ciazy ale w lustro nie zaglądam jak sie rozbieram:sad:
Jeszcze wszyscy mi cały czas mówią, ze przytyłam na ogół to zlewam, ale dziś mam gorszy dzien.
W dodatku co 3-4 godz jestem głodna i muszę wtedy zjeść bo inaczej mnie strasznie boli brzuch, i ten ból brzucha jest nie do wytrzymania.
Ehhhh wyzalilam sie...
W ciąży ważne jest, żeby jeść często i regularnie, tylko staraj się, żeby to, co jesz było zdrowe - zamiast podgryźć coś na szybko zjedz coś ciepłego, albo choćby kromkę chleba razowego z jajkiem sadzonym ;) No i warzywa, owoce itd ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Probowalam. Zrobilam cala miske salatki owocowej w 2 dni poszla [emoji13] czasami sie zastanawiam czy aby na pewno tam jest Michalek [emoji13]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Ja mam Hanię, a poza ciastami i owocami pochłaniam olbrzymie ilości czosnku, cebuli, trochę ostrych przypraw i te klimaty - lubi dziewczyna zdecydowane smaki [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po
Trzymaj się tam i oby w końcu udało się ustalić co to jest i skąd to się bierze

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry