reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak dzięki Bogu szyjka się zamknęła i nieskrocila dalej leki nogi do góry i lezec i jutro podejmą decyzję czy tabletki i leżenie sobie z tym poradzą czy będzie potrzebny ten krążek
Cale szczescie, ze sie zamknela!
Kurcze ja to troche tego nie rozumiem. Moj lekarz od razu zakladal pessar jak tylko zaczela sie skracac. I cale szczescie, bo przez tydzien jeszczecsie skrocila. I dzieki temu moge jakos w miare funkcjonowac dopoki nic wiecej sie nie dzieje.
No ale miejmy nadzieje, ze u Ciebie podejma dobra dezyzje. Trzymam kciuki!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja poki co mam zastój w remoncie. Maz wyjechał na poligon i dopiero wroci 23 wiec kwiecień bedzie pracowity. A ruchow nadal nie czuje [emoji53]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Cierpliwości, na ruchy masz jeszcze trochę czasu (wiem, że łatwo mi się mówi, bo czuję od dawna... ), ale to pewnie kwestia budowy, wagi itd... [emoji15]

Co do męża, współczuję, że wyjechał, ale wykorzystaj ten czas do planowania remontowego ;)
Na jakim jesteście etapie z remontem?

Jak musiałam leżeć, to rozplanowałam wszystko z ułożeniem półek w garderobie... Szukałam mebli, pisałam do dostawców, żeby znać dokładne wymiary, uczyłam się obsługi programu do projektowania, projektowałam, itd.
Nim mąż wróci możesz mieć gotowe projekty, listy zakupów, itd - szybciej czas minie, a i potem szybciej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny jestem w szpitalu. Znowu miałam ten dziwny stan że nie wiedziałam co sie dzieje i chwiałam sie na boki. NIe wiedzą co ze mną zrobić. Dam znac jak bedzie po

Narazie nie ma gorączki właśnie czytałam objawy grypy i pisze ze gorączka wysoka utrzymuje się Ok 3 dni i ogólnie człowiek czuje się połamany lekki katar może wystąpi wiec moja ma dokładnie takie objawy dziś 3 dzien byłby gorączki póki co nie ma
Kości ja bola nie chce ja ciągnąć po lekarzach bo jest tyle chorych w przychodni ze jeszcze złapie coś większego
Poleży w domu wypoci się a póki nie ma kaszlu to jest ok

16udyx8di9hvrs5t.png
No pewnie, ze tak! Ja mojej tez nie ciagam po przychodniach, dopiero w ostatecznosci ( jak juz ucho boli). Po co ma tam cos dodatkowo zalapac.
A ludzie to potrafia z goraczka czy zaparciem ciagac dzieci na ip i potem sie dziwia, ze kolejki sa[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

I moje dzieciaki też wiecznie z kartką i długopisem i listy robią [emoji5] Kacper to wiadomo jeszcze po swojemu bo jeszcze nie napiszę [emoji5]
Świetny nawyk, przyda się w późniejszym życiu ;)
Współczuję wyjazdu męża.. Kiedy wraca?
Napiszę Ci to samo co Wronce - planuj, rozrysowuj, "przestawiaj meble" w projekcie do projektowania itd - zdecydowanie szybciej zleci czas, a i potem, po powrocie męża szybciej i sprawniej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Nie wiem jak sobie poradzić z checia na słodkie... Od tygodnia mam takie ciagotki ze szok. Zrobilam kokosanki w ciągu 2 dni wszystkie zjadlam. Wczoraj na wieczor cala paczka holenderskich a w ciagu dnia czekolada. Dzisiaj tez ciasto już weszlo na sniadanie... Jak tak dalej pójdzie to moze moja dupa osiągnie rozmiar king size[emoji50]

0d1ysek2tzj8m0q3.png
Zrób ciasto bez cukru, i zjedz całą blachę bez wyrzutów sumienia ;) [emoji106]

Ja właśnie robię naleśniki "bieszczadzkie" - w stylu takich, jak jadłam w Wetlinie w chacie wędrowca - olbrzymie (no dobra, sporo mniejsze, bo największą patelnię mam 28cm, a tamten naleśnik to tak bliżej 40cm...), drożdżowe, z jagodami (kupiłam ostatnio mrożone, w promocji były za 13/kg :D) i bez cukru ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Cierpliwości, na ruchy masz jeszcze trochę czasu (wiem, że łatwo mi się mówi, bo czuję od dawna... ), ale to pewnie kwestia budowy, wagi itd... [emoji15]

Co do męża, współczuję, że wyjechał, ale wykorzystaj ten czas do planowania remontowego ;)
Na jakim jesteście etapie z remontem?

Jak musiałam leżeć, to rozplanowałam wszystko z ułożeniem półek w garderobie... Szukałam mebli, pisałam do dostawców, żeby znać dokładne wymiary, uczyłam się obsługi programu do projektowania, projektowałam, itd.
Nim mąż wróci możesz mieć gotowe projekty, listy zakupów, itd - szybciej czas minie, a i potem szybciej pójdzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zostalo nam dokonczenie sufitu podwieszanego w salonie, malowanie i panele takze nie duzo. Na szczęście już mam kuchnię[emoji13] meble zlozone i czekaja na wprowadzke

0d1ysek2tzj8m0q3.png

Do góry